Çok teşekkürler hocam, birkaç ay önce n11 üzerinden ps5 sony türkiye garantili 21k ya alabilmiştim. Bakalım ps5 pro ne kadara çıkış yapacak..PS5-PS5 Slim aynı konsol hiç bir farkı yok performans güç tamamen aynı sadece az bir şey PS5 Slim'in depolaması daha yüksek 1TB oldu tek fark bu. PS5 Pro 2024 Kasım da gelecek ve normal PS5'lerin 2 kat gücünde bir canavar olacak PS5 PRO çıkarsa geçmeye kesinlikle değecek bir konsol.
sırf efkarlandığım zaman gece sürüşü yapmak için bile alırım şu oyunu şu mapin büyüklüğe bak şaka gibiYeni bilgi: Sızdırıcının Rockstar North Başkanı Aaron Garbut ile bir fotoğrafı olduğu ve görüntülerin ilk yüklendiği yerden silindiği için sızıntılar doğrulandı. Ayrıca diğer videolar da silinmeye başlıyor Bu yapı, önceki sızıntılardan yaklaşık 100 versiyon önce 636.0 Sürümüdür. Görüntüler Eylül 2023'te çekildi Üç bilinmeyen Spor Araba ve bir Kaykay Parkı, bu oyunda paten yapılabileceğini ima ediyor Üç Büyük Şehir var, Dört Alt Şehir ve alanları çevreleyen daha küçük yerler ile. Haritanın ortasında kocaman bir göl var. Bunu sızdıran adam Aaron Garbut'un oğlunun arkadaşıdır Vice City tek başına GTA V'teki Los Santos'tan 2 kat daha büyüktür Grafikler bitmiş gibi görünmüyor çünkü bu bir hata ayıklama yapısı (Ana oyun değil) Binaların %70'i oyuna girilebilir Görüntüler orijinal olarak TikTok'tan geldi. (ALINTI)
Sızdırılan mapin gerçek olma olasılığı çok yüksek çünkü ortada kocaman göl olduğu söyleniyor haritada.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3060 6600 olur gibi.bu oyunun minimum gereksinimi ne olur acaba
Kaç dakika olduğunu söylediklerini görmedim ben Mehmet kaynak var ise atar mısın okumak istiyorum.
Hocam bende çok heyecanlıyım son 1 gün kaldı. Ben en çok grafiklerini merak ediyorum. RDR2'nin üzerine ne koyacaklar acaba?Çok iyi çok az kaldı şaka gibi benim HYPE çok yüksek bakalım fragman nasıl olacak.
olum önceden görsem çok heyecanlanırdım şuan gram umrumda değil gta6 duyurulcak olması çok ilginç bende mi tuhaflık var zaman geçtikçe insan o çocukluk heyecanını kayıp mı ediyor yoksa ? ciddi anlamda gram umrumda değil ha gta6 çıkmış ha çıkmamışYeni bilgi: Sızdırıcının Rockstar North Başkanı Aaron Garbut ile bir fotoğrafı olduğu ve görüntülerin ilk yüklendiği yerden silindiği için sızıntılar doğrulandı. Ayrıca diğer videolar da silinmeye başlıyor Bu yapı, önceki sızıntılardan yaklaşık 100 versiyon önce 636.0 Sürümüdür. Görüntüler Eylül 2023'te çekildi Üç bilinmeyen Spor Araba ve bir Kaykay Parkı, bu oyunda paten yapılabileceğini ima ediyor Üç Büyük Şehir var, Dört Alt Şehir ve alanları çevreleyen daha küçük yerler ile. Haritanın ortasında kocaman bir göl var. Bunu sızdıran adam Aaron Garbut'un oğlunun arkadaşıdır Vice City tek başına GTA V'teki Los Santos'tan 2 kat daha büyüktür Grafikler bitmiş gibi görünmüyor çünkü bu bir hata ayıklama yapısı (Ana oyun değil) Binaların %70'i oyuna girilebilir Görüntüler orijinal olarak TikTok'tan geldi. (ALINTI)
Sızdırılan mapin gerçek olma olasılığı çok yüksek çünkü ortada kocaman göl olduğu söyleniyor haritada.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kimse sorgulamiyor oyun kaç gb olacağını gta5 'ten %60 daha büyük tahminimce 200 250gb arası bir boyutu olcak.bu oyunun minimum gereksinimi ne olur acaba
Bende öyleyim.olum önceden görsem çok heyecanlanırdım şuan gram umrumda değil gta6 duyurulcak olması çok ilginç bende mi tuhaflık var zaman geçtikçe insan o çocukluk heyecanını kayıp mı ediyor yoksa ? ciddi anlamda gram umrumda değil ha gta6 çıkmış ha çıkmamış