Shyankh
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 895
Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı olmasına rağmen ekran kartımı doğru düzgün kullanmıyor bile, bundan dolayı da FPS'im düşük. FPS'i arttırmak için ve ekran kartı kullanımını arttırmak için ne önerirsiniz? Yada bu sorunu çözen mod falan bir şey var mı?
(FPS sabitleme ve VSYNC kapalı. Better Road, Better LOD modları indirdim ve GameUserSettings.ini dosyasından değeri 2 olana Traffic'i 3 yaptım ama yok ekran kartını kullandırtamadım. DX12 Modu indirdim ama korsan oyun için çalışıyor sanırım çünkü oyuna modlu exe'den girmemi istiyor ama oyunu açtığımda zaten Epic Games'ten açıyor o da orijinal exe dosyası ile açıyor)
Bİna içlerine girince değerler düzeliyor, sorun sadece dışarıda.
(FPS sabitleme ve VSYNC kapalı. Better Road, Better LOD modları indirdim ve GameUserSettings.ini dosyasından değeri 2 olana Traffic'i 3 yaptım ama yok ekran kartını kullandırtamadım. DX12 Modu indirdim ama korsan oyun için çalışıyor sanırım çünkü oyuna modlu exe'den girmemi istiyor ama oyunu açtığımda zaten Epic Games'ten açıyor o da orijinal exe dosyası ile açıyor)
Bİna içlerine girince değerler düzeliyor, sorun sadece dışarıda.