GTA Vice City Definitive Edition Optimizasyon Problemi

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
895
Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı olmasına rağmen ekran kartımı doğru düzgün kullanmıyor bile, bundan dolayı da FPS'im düşük. FPS'i arttırmak için ve ekran kartı kullanımını arttırmak için ne önerirsiniz? Yada bu sorunu çözen mod falan bir şey var mı?
(FPS sabitleme ve VSYNC kapalı. Better Road, Better LOD modları indirdim ve GameUserSettings.ini dosyasından değeri 2 olana Traffic'i 3 yaptım ama yok ekran kartını kullandırtamadım. DX12 Modu indirdim ama korsan oyun için çalışıyor sanırım çünkü oyuna modlu exe'den girmemi istiyor ama oyunu açtığımda zaten Epic Games'ten açıyor o da orijinal exe dosyası ile açıyor)
1704470440952.png

Bİna içlerine girince değerler düzeliyor, sorun sadece dışarıda.
1704470624912.png

Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı olmasına rağmen ekran kartımı doğru düzgün kullanmıyor bile, bundan dolayı da FPS'im düşük. FPS'i arttırmak için ve ekran kartı kullanımını arttırmak için ne önerirsiniz? Yada bu sorunu çözen mod falan bir şey var mı?
(FPS sabitleme ve VSYNC kapalı. Better Road, Better LOD modları indirdim ve GameUserSettings.ini dosyasından değeri 2 olana Traffic'i 3 yaptım ama yok ekran kartını kullandırtamadım. DX12 Modu indirdim ama korsan oyun için çalışıyor sanırım çünkü oyuna modlu exe'den girmemi istiyor ama oyunu açtığımda zaten Epic Games'ten açıyor o da orijinal exe dosyası ile açıyor)
Alıntıyı görüntüle

Bİna içlerine girince değerler düzeliyor, sorun sadece dışarıda.
Alıntıyı görüntüle
kanka oyun sıkıntılı grafiklerin hepsini fulle ondan sonra 60 fps ye sabitle

Çözünürlük 3440x1440, ayarlar en yüksekte ve DLSS kapalı zaten, bu durumda bile kullanımı görüyorsunuz yani başka yapılacak bir şey var mıdır?
Hocam oyunla alakalı pek yapabilecek bir şey yok fıvemde de ben aynı sıkıntıyı yaşıyordum düşün fivem de

Hocam oyunla alakalı pek yapabilecek bir şey yok fıvemde de ben aynı sıkıntıyı yaşıyordum düşün fivem de
Çözümü buldum hocam ya, Better LOD modu sıkıntılıymış, o modu silince düzeldi. Yine de ilgin ve desteğin için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,062
Üyeler
174,817
Son üye
avakadolupc
Geri