Maver1ck 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 25 15 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar bug mı var bilmiyorum ama vice city i netflix üzerinden indirdim ve geri kaldırdım fakat uygulama cihazda olmamasına rağmen ek dosya indiriliyor diyor ve indirme durmuyor ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bug mı var bilmiyorum ama vice city i netflix üzerinden indirdim ve geri kaldırdım fakat uygulama cihazda olmamasına rağmen ek dosya indiriliyor diyor ve indirme durmuyor ne yapmalıyım?
P PoisonSerpent 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon skoru 1 15 Aralık 2023 #2 Sorunu çozdün mü dostum bende de aynı problem var
Maver1ck 80+ Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 71 Reaksiyon skoru 25 16 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 PoisonSerpent yazmış: Sorunu çozdün mü dostum bende de aynı problem var Devamı için tıklayın... çözdüm google play in telefon ayarlarından verisini temizleyince halloldu
PoisonSerpent yazmış: Sorunu çozdün mü dostum bende de aynı problem var Devamı için tıklayın... çözdüm google play in telefon ayarlarından verisini temizleyince halloldu