Neler Yeni

GTA Vice City Turkish Remake 2023 V1

Arkadaşlar Merhaba
3 yıllık uzun uğraşlardan sonra nihayet Rockstar ın bile yapamadığını Türk'ler olarak biz yaptık. Oyundaki bitin karakterler Tommy skinleri ve bütün araçlar ( Arabalar, Motorsikletler, Hava araçları ve Deniz araçları ) hepsi son model üstelik interiorları dahil FPS olarak bilgisayar mühendisi abimiz Ömer TOKER tarafından sıfırdan modellenmiş ve araç içi kamera ile dünyada yapılamayan bir first person modülü ile sanki reeldeymişsiniz hissine binaen sadece TÜRK'lere ücretsiz veriyoruz.
NOT: oyun mod değildir, kurulum yok FULL olarak rardan çıkartın oynayın. Tanıtım klibi ve DOWNLOAD linki aşağıdaki videolarda. İyi seyirler. İyi oyunlar.

02.jpg
03.jpg
05.jpg
06.jpg
09.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Arkadaşlar Merhaba
3 yıllık uzun uğraşlardan sonra nihayet Rockstar ın bile yapamadığını Türk'ler olarak biz yaptık. Oyundaki bitin karakterler Tommy skinleri ve bütün araçlar ( Arabalar, Motorsikletler, Hava araçları ve Deniz araçları ) hepsi son model üstelik interiorları dahil FPS olarak bilgisayar mühendisi abimiz Ömer TOKER tarafından sıfırdan modellenmiş ve araç içi kamera ile dünyada yapılamayan bir first person modülü ile sanki reeldeymişsiniz hissine binaen sadece TÜRK'lere ücretsiz veriyoruz.
NOT: oyun mod değildir, kurulum yok FULL olarak rardan çıkartın oynayın. Tanıtım klibi ve DOWNLOAD linki aşağıdaki videolarda. İyi seyirler. İyi oyunlar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Emeğinize sağlık keşke daha popüler bir oyunda yapsaydınız. Yinede emeğinize elinize sağlık.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Emeğinize sağlıkta gerek var mıydı tartışılır

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,295
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
gta sa içinde gelir mi be

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,061
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Elinize sağlık hocam

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Emeğinize sağlık keşke daha popüler bir oyunda yapsaydınız. Yinede emeğinize elinize sağlık.
Dostum biz buna başlamadan önce zaten dünyadaki tepkiyi ölçtük. Bütün texture ları HD yapıp fazla uğraşmadan HD edition olarak şimdi isim vermeyeyim GTA forumlarından birinden verdik inanamazsın o uyduruk mod u bile 3 ayda 78.000 küsür kişi download etti. Ondan sonra kaldırdık buna başladık. Sen daha popüler bir oyun demişsin de bu oyun 20 yıldır eskimedi ve dünyada milyonlarca fanı var. Bir o kadar da eskiyecek gibi görünmüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gta sa içinde gelir mi be
Gelmezmi 1 ay kadar dinlenmek istiyoruz sonra ona başlayacağız. Ama o bu kadar uzun sürmez arabalar dahil elimizde müthiş materyal birikti. en fazla 6 ayda onuda veririz :)

Emeğinize sağlıkta gerek var mıydı tartışılır
Dostum corona yasaklarının olduğu dönem can sıkıntısına ufaktan vakit geçirmek için başlamıştık. Sonradan bağımlılık oldu. Başlamışken en iyisini yapalım bitirelim dedik ama dediğin gibi gerek varmıy dı ayrı mesele. :)

Elinize sağlık hocam
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Dostum biz buna başlamadan önce zaten dünyadaki tepkiyi ölçtük. Bütün texture ları HD yapıp fazla uğraşmadan HD edition olarak şimdi isim vermeyeyim GTA forumlarından birinden verdik inanamazsın o uyduruk mod u bile 3 ayda 78.000 küsür kişi download etti. Ondan sonra kaldırdık buna başladık. Sen daha popüler bir oyun demişsin de bu oyun 20 yıldır eskimedi ve dünyada milyonlarca fanı var. Bir o kadar da eskiyecek gibi görünmüyor.

Gelmezmi 1 ay kadar dinlenmek istiyoruz sonra ona başlayacağız. Ama o bu kadar uzun sürmez arabalar dahil elimizde müthiş materyal birikti. en fazla 6 ayda onuda veririz :)

Dostum corona yasaklarının olduğu dönem can sıkıntısına ufaktan vakit geçirmek için başlamıştık. Sonradan bağımlılık oldu. Başlamışken en iyisini yapalım bitirelim dedik ama dediğin gibi gerek varmıy dı ayrı mesele. :)

Teşekkür ederim.
Eğer mod konusunu genele yayabilirseniz, gta v, bannerlord tarzı oyunlar daha iyi olabilir.

JSezar

80+ Silver
virus total sonuçlarını paylaşsaymışsınız keşke

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
elinize sağlık sistem gereksinimleri nedir hcoam

dostveviski

80+ Bronze
Gta vice city yeri çok farklıdır. Yıllar önce emeğe saygı diyerek satın almıstım steamdan. Hayatımın farklı dönemlerinde hep açıp 2-3 görev yapıp haritada turlayıp kapattığım oyundur. Gta Vice City eskidi evet ama bitmedi...

virus total sonuçlarını paylaşsaymışsınız keşke
Yıl 2023 ve hala virüs korkunuz var ise yüklediğim yer google drive onu da geçtim kullandığınız işletim sistemi win10 ise defender isimli bir faktör var :)

elinize sağlık sistem gereksinimleri nedir hcoam
Minimum sistem: İntel3 veya AMD ryzen3, Win10 Home edition, 4GB ram, 2GB Ekran kartı.

HDogus

80+ Bronze
Çocukken ne oynardık be emeğinize sağlık güzel insanlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,578
Üyeler
166,028
Son üye
schewesa
Top Bottom