Neler Yeni

GTA Vice City Turkish Remake 2023 V1

Gta vice city yeri çok farklıdır. Yıllar önce emeğe saygı diyerek satın almıstım steamdan. Hayatımın farklı dönemlerinde hep açıp 2-3 görev yapıp haritada turlayıp kapattığım oyundur. Gta Vice City eskidi evet ama bitmedi...
Steam şu an GTA Vice City i hem kaldırdı hem bağlı olduğu firma olan Take Two bütün dünyada yasakladı. Bahaneleri ne gta-vc.exe 32 bit olduğundan dolayı crash hatası verip steam a yoğun şikayet geliyormuş. 20 yıldır Vice City ekmeği yiyorsunuz yasak neymiş. Aha biz deldik yasağı üstelik crash ide tamir ettik kaldırtsınlarda göreyim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocukken ne oynardık be emeğinize sağlık güzel insanlar.
Teşekkür ederim bir de bizim remake ile oyna eminim GTA5 i aramayacaksın :)

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Yıl 2023 ve hala virüs korkunuz var ise yüklediğim yer google drive onu da geçtim kullandığınız işletim sistemi win10 ise defender isimli bir faktör var :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minimum sistem: İntel3 veya AMD ryzen3, Win10 Home edition, 4GB ram, 2GB Ekran kartı.
Benim ki kurtarmaz ozaman 32mb wram Intel celeron var deneyebilirim ama yinede bı kaç gün sonra

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Oyun direk indir-çalıştır mı yoksa setup var mı

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
810
İsim
Fatih Ayhan
Videoyu izledim. Elinize sağlık öncelikle gerçekten baya güzel olmuş ama oyun kasıyor gibi sanki. FPS modunda mı böyle oluyor sadece. Bir optimizasyon sıkıntısı var gibi

Videoyu izledim. Elinize sağlık öncelikle gerçekten baya güzel olmuş ama oyun kasıyor gibi sanki. FPS modunda mı böyle oluyor sadece. Bir optimizasyon sıkıntısı var gibi
Yorumunuz için teşekkür ederim. Makinanız güçlü ise indirip oynamanız gerekiyor atısı FPS modu iler ilgisi yok.

Top Bottom