GTA 5 de arkadaş ile nasıl para kazanabilirim 2 kişi olarak oynuyoruz online olarak yardımcı olur musunuz
Haritada günlük etkinlikler var mor ev ve kutu şeklinde. Onları yaparsan günlük 50000-60000 arası kazanırsın. Bir de mesaj kutusu gibi bir simge var. Sanırsam uyuşturucu satışıyla ilgili. Onu tam bilmiyorum. Oradan da para elde edebilirsin. Video linki de bırakayım şöyle.
Kumarhaneye gidip günde bir kere çark çevirebilirsin. Buradan genelde güzel şeyler çıkıyor. Çark çevirdikten sonra kumarhane görevlisinden günlük 1000 çip alabilirsin. Bunları daha sonra nakit paraya çevirebiliyorsun.
Bazen rastgele bir şekilde haritada düşen bir jet uçağı beliriyor. Onu bir süre peşlersen suya düşecek. O uçağın düştüğü yerde para çantası oluyor. 25000 dolar çıkıyor. Uğraşıp uğraşmamak sana kalmış.
Bazen haritada belli yerlerde uyuşturucu satıcıları oluyor arabayla beraber. O arabayı kaçırıp belirtilen yere götürürsen epey para veriyor. Miktarını tam hatırlamıyorum paranın.
Yine çeşitli yerlerden paket kaçırıp nakit elde edebilirsin.
Berber veya giyim mağazası soyan hırsızlar da belirebiliyor haritada. Onlardan da 20000-25000 dolar nakit kazanabiliyorsun.
Kosatka alabilirsin. Arkadaşınla soygun yapabilirsin bu denizaltını aldıktan sonra.
Kazandığın paralarla işletmeler satın alarak parana para katabilirsin.
Ayrıca kendine mutlaka hızlı bir araba al. Yarışlarda sana avantaj sağlayacak. Buraya da oyunun en hızlı 10 arabasını bırakıyorum.
Bu öneriler arkadaşın için de geçerli. Bu yazı için epey uğraştım. Umarım faydası olur.