Neler Yeni

Gta5 Kasma+Texture Sorunu

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Merhabalar daha önce çok fazla gta oynamıyordum bu yüzden bu sorun olup olmadığını bilmiyorum.Olduğum yerde dururken 60fps akıcı bir oyun oynuyorum fakat araçla hızlı giderken nadiren textureler yüklenmiyor oyun ssd'de Fps 30lara kadar düşüyor texture yüklendiği zamanlar ateş ederken felan aynı problemi yaşıyorum öneriniz var fps arttırabilecek 1-2 şey hariç hiç ellemedim.Ne yapmam lazım aşırı tilt bir sorun
İ3 7100
Asus 1050x gaming 2gb
8gb ram 2400mhz
Samsung 860evo

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cemil Can YILDIZ
Msi Afterburner yada benzeri uygulamalarla
Merhabalar daha önce çok fazla gta oynamıyordum bu yüzden bu sorun olup olmadığını bilmiyorum.Olduğum yerde dururken 60fps akıcı bir oyun oynuyorum fakat araçla hızlı giderken nadiren textureler yüklenmiyor oyun SSD'de Fps 30lara kadar düşüyor texture yüklendiği zamanlar ateş ederken felan aynı problemi yaşıyorum öneriniz var fps arttırabilecek 1-2 şey hariç hiç ellemedim.Ne yapmam lazım aşırı tilt bir sorun
İ3 7100
Asus 1050x gaming 2gb
8gb RAM 2400mhz
Samsung 860evo
Msi Afterburner veya benzeri uygulamalarla ekran kartı ve işlemci kullanımı gözlemle. Bende seninkine benzer sorunlar yaşıyorum. Bu forumda konu açtım önerileri benimkini düzeltmese de belki seninkini düzeltir. Ekran kartı kullanımın 98 civarı değil de 70 civarı işlemcin 50 civarı değil de 70 civarı kullanılıyorsa ayarlarını yükseltip ekran kartına yükü verip işlemcini rahatlatıp dropların önüne geçebilirsin *eğer sorun buysa* ya da ayarlardan ilerdeki textureları yükleyecek ayarı açarsın daha önce yükleneceği için drop yaşamazsın. 2. bahsettiğim benim tahminim denemende fayda var ama 1.yi forumda önerdiler sende işe yarayacağını düşünüyorum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI Afterburner yada benzeri uygulamalarla

MSI Afterburner veya benzeri uygulamalarla ekran kartı ve işlemci kullanımı gözlemle. Bende seninkine benzer sorunlar yaşıyorum. Bu forumda konu açtım önerileri benimkini düzeltmese de belki seninkini düzeltir. Ekran kartı kullanımın 98 civarı değil de 70 civarı işlemcin 50 civarı değil de 70 civarı kullanılıyorsa ayarlarını yükseltip ekran kartına yükü verip işlemcini rahatlatıp dropların önüne geçebilirsin *eğer sorun buysa* ya da ayarlardan ilerdeki textureları yükleyecek ayarı açarsın daha önce yükleneceği için drop yaşamazsın. 2. bahsettiğim benim tahminim denemende fayda var ama 1.yi forumda önerdiler sende işe yarayacağını düşünüyorum.
Yanıtın için teşekkür ederim en kısa sürede dediklerini deneyeceğim seni bilgilendireceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI Afterburner yada benzeri uygulamalarla

MSI Afterburner veya benzeri uygulamalarla ekran kartı ve işlemci kullanımı gözlemle. Bende seninkine benzer sorunlar yaşıyorum. Bu forumda konu açtım önerileri benimkini düzeltmese de belki seninkini düzeltir. Ekran kartı kullanımın 98 civarı değil de 70 civarı işlemcin 50 civarı değil de 70 civarı kullanılıyorsa ayarlarını yükseltip ekran kartına yükü verip işlemcini rahatlatıp dropların önüne geçebilirsin *eğer sorun buysa* ya da ayarlardan ilerdeki textureları yükleyecek ayarı açarsın daha önce yükleneceği için drop yaşamazsın. 2. bahsettiğim benim tahminim denemende fayda var ama 1.yi forumda önerdiler sende işe yarayacağını düşünüyorum.
Hangi ayarları açmamı öneriyorsun.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
1591015923837.png

Grafik ayarlarını yükselttiğimde böyle oluyor

1591016803721.png

Grafik Ayarlarını fulle çektim çekebildiğim kadar yine ekran kartını kullanmamakta ısrarcı darboğaz yapıyor gibi ama yapması saçma diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum büyük ihtimla gta işlemci ağırlıklı oyun olduğu için taşıyamıyor.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cemil Can YILDIZ
Yanıtın için teşekkür ederim en kısa sürede dediklerini deneyeceğim seni bilgilendireceğim.

Hangi ayarları açmamı öneriyorsun.
1080p normal veya high ayarlarda denersen ekran kartı kullanımın atacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Grafik ayarlarını yükselttiğimde böyle oluyor

Alıntıyı görüntüle
Grafik Ayarlarını fulle çektim çekebildiğim kadar yine ekran kartını kullanmamakta ısrarcı darboğaz yapıyor gibi ama yapması saçma diğer oyunlarda böyle bir sorun yaşamıyorum büyük ihtimla gta işlemci ağırlıklı oyun olduğu için taşıyamıyor.
Bildiğim kadarıyla ekran kartı ağırlıklı bir oyun. Sisteminizde ciddi darboğaz var anlam veremedim işlemciniz aslında yeterli.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
1080p normal veya high ayarlarda denersen ekran kartı kullanımın atacaktır.

Bildiğim kadarıyla ekran kartı ağırlıklı bir oyun. Sisteminizde ciddi darboğaz var anlam veremedim işlemciniz aslında yeterli.
Gta 5 işlemci ağırlıklı oyundur.

Top Bottom