Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
GTA5'in ücretsiz olduğu haberi duyulduğundan beri herkes Epic Games'e büyük ilgi duymaya başladı. Zira GTA5 ücretsiz olacak iddiaları doğru çıktı. Şimdi de Epic Games'in Civilization VI / Borderlands The Handsome Collection / ARK: Survival Evolved oyunlarını ücretsiz vereceği haberinin sızdırıldığı söyleniyor. Ben bu sızma haberleri, Epic Games'in kullanıcıları heyecanlandırmak adına kendisinin ortaya attığını düşünüyorum. Sizce bu iddialar gerçek mi ? Bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Güncelleme: İddialar ortaya atıldığı gibi Epic Games bu haberi doğruladı. Daha açtığım konunun üzerinden iki dakika bile geçmeden haberler teyit edildi. Bu 3 oyun da ücretsiz olacak.
Ücretsiz verileceği tarihler;
Civilization VI: 21 Mayıs
Borderlands The Handsome Collection: 28 Mayıs
ARK: Survival Evolved: 4 Haziran
Haber; Epic Games’te Civilization VI, Borderlands Paketi ve ARK Survival Oyunları Ücretsiz Olacak İddiası!
Güncelleme: İddialar ortaya atıldığı gibi Epic Games bu haberi doğruladı. Daha açtığım konunun üzerinden iki dakika bile geçmeden haberler teyit edildi. Bu 3 oyun da ücretsiz olacak.
Ücretsiz verileceği tarihler;
Civilization VI: 21 Mayıs
Borderlands The Handsome Collection: 28 Mayıs
ARK: Survival Evolved: 4 Haziran
Haber; Epic Games’te Civilization VI, Borderlands Paketi ve ARK Survival Oyunları Ücretsiz Olacak İddiası!
Son düzenleme: