Neler Yeni

Gta5 Save Yaparken Depolama Alanı Sorunu?

Zpyhrana

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar Gta5 te görevlerden sonra oto save geliyor ama her kaydet tuşuna evet dediğimde kayıt yapılamadı diyor oto save devre dışı kalıyor bundan sonra telefondan kayıt yaparken fotografını paylaşmış oldugum görseldeki gibi sorun çıkıyor save yapamayınca 3 görev önceye tekrar atıyor tekrar yapmak zorunda kalıyorum bilenler yardımcı olsun hiçbir yerde bulamadım cevabını.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-09-15 at 12.25.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-09-15 at 12.25.54.jpeg
    51.9 KB · Hit: 74
Merhabalar Gta5 te görevlerden sonra oto save geliyor ama her kaydet tuşuna evet dediğimde kayıt yapılamadı diyor oto save devre dışı kalıyor bundan sonra telefondan kayıt yaparken fotografını paylaşmış oldugum görseldeki gibi sorun çıkıyor save yapamayınca 3 görev önceye tekrar atıyor tekrar yapmak zorunda kalıyorum bilenler yardımcı olsun hiçbir yerde bulamadım cevabını.
otomatik kaydetme açık mı =

Oto save ayarlardan açtınız mı ? Eğer olmuyorsa kendiniz manuel kaydedin ben gtayı 5 kere bitirdim ama hiç bu sorunu yaşamadım ayarlardan oto save ayarlarına bakın

şuan kapalı ama onunla alakası yok bence , yataga gidip save yap dediğimdede görseldeki gibi oluyor telefondada aynı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12.jpeg
1.jpeg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,382
Üyeler
173,362
Son üye