Neler Yeni

GTA5 silip yüklersem dosyalar sıfırlanıyormu?

happy

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
gta5 i silip yüklersem dosyalar sıfırlanırmı steamden aldım drift modu ve menyoo trainer yüklemiştim sonrasında niye sildim bilmiyorum gta 5 oynamak istiyorum şimdide 100 save dosyası falan vardı uyurken indirmeye bırakıcam sabaha kadar inicek bunlar falan geri gelirmi ben daha önce silip yüklediğimde thor modu vardı silip yüklemiştim thor modu hala vardı gitmemişti sizce o bugmuydu yoksa gerçekten böyle bişey varmı şimdi modları yüklemekle uğraşmak istemiyorum menyoo yu biliyosunuz zaten drift moduda openiv falan gerektirmiyo direk oyun dosyalarının içine atıyosunuz drift dosyalarını öyle sizce gidermi

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
gta5 i silip yüklersem dosyalar sıfırlanırmı steamden aldım drift modu ve menyoo trainer yüklemiştim sonrasında niye sildim bilmiyorum gta 5 oynamak istiyorum şimdide 100 save dosyası falan vardı uyurken indirmeye bırakıcam sabaha kadar inicek bunlar falan geri gelirmi ben daha önce silip yüklediğimde thor modu vardı silip yüklemiştim thor modu hala vardı gitmemişti sizce o bugmuydu yoksa gerçekten böyle bişey varmı şimdi modları yüklemekle uğraşmak istemiyorum menyoo yu biliyosunuz zaten drift moduda openiv falan gerektirmiyo direk oyun dosyalarının içine atıyosunuz drift dosyalarını öyle sizce gidermi
Kanka biraz daha açıklayıcı ve düzenli yazar mısın

meric19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
meric
Merhaba.Benim de aynı şekilde bir sorum var.Benim bilgisayara format atmam gerektiği için gta silmek zorunda kaldım.Şimdi steam hesabına girdim ama oyunu indirirsem oyundaki yaptığım görevler,ilerlemeler vb kaybolur mu?(biraz geç yazıyorum yeni gördüm)

Top Bottom