Bütçeniz nedir?GT 710 kötü dedi çoğu kişi o yüzden ben de biraz araştırdım ve bu iki modeli buldum. Hangisi daha iyi bunların?
2.el kart baksana senGT 710 kötü dedi çoğu kişi o yüzden ben de biraz araştırdım ve bu iki modeli buldum. Hangisi daha iyi bunların?
GT 630 daha iyi ısınmıyor fiyatıda iyi çoğu kişi kullanıyor zaten sorun olmaz popiler bir kartGT 710 kötü dedi çoğu kişi o yüzden ben de biraz araştırdım ve bu iki modeli buldum. Hangisi daha iyi bunların?
2. el bakıyorum zaten.2.el kart baksana sen
İkinci el için 500TL ve altı olursa iyi olur sıfır olarak iyi bir şey varsa 700e kadar çıkabilirim.Bütçeniz nedir?
Neden çöp kartlara bakıyorsunuz? HD serisine bakın lütfen önceki konuya yazdım bazı modelleri.GT 710 kötü dedi çoğu kişi o yüzden ben de biraz araştırdım ve bu iki modeli buldum. Hangisi daha iyi bunların?
Hocam önceki konuda 668 TL lik GT 710 bir kart atmistiniz yine söyleyeceğim ikinci elden çok güzel HD 6850 bir kart bulabilirsiniz2. el bakıyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkinci el için 500TL ve altı olursa iyi olur sıfır olarak iyi bir şey varsa 700e kadar çıkabilirim.