Hayır neden zorlasın ki anlamadım ? Ne kadar destekliyorsa o kadar monitör takabilirsin.arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi gtx 1060 6gb ekran kartım ryzen 3 3100 işlemcim ve 16 gb 3200mhz ramim var çift monitör bağlamak sorun çıkartır mı biri 24 inç 1080P 120hz üstü diğeri de eski philips monitörüm
yanlış hatırlamıyosam bir ara görmüştüm eski gpu lara 2 monitör bağlayınca ısı farkı oluyomuş ondan sordum hocam ekran kartım 35 50 derece filan zaten de yinede sorayım dedimHayır neden zorlasın ki anlamadım ?
kullanın hocam hiç bir sorun olmaz. Ha olursa da taş çatlasın 1-2 derece fark olur.zaten öyle yapamam hocam edit yaparken cap cut açıkken chromeyi kullanmak için
yandaki monitörde de eğer donanım/gpu hızlandırmalı bir uygulama açarsanız bu dediğiniz doğru olabilir ekran kartınız normalden biraz daha fazla yük altına gireceği için belki 1-2 derece daha çok ısınacaktır ama o kadar da endişe edilecek bir durum değil tabii ki de. Azıcık Performans artışı istiyorsanız donanım hızlandırma ayarlarını kapatabilirsiniz 2. monitörü kullanıyor iken. Opera, Discord gibi uygulamalar da bu özellik mevcut.yanlış hatırlamıyosam bir ara görmüştüm eski gpu lara 2 monitör bağlayınca ısı farkı oluyomuş ondan sordum hocam ekran kartım 35 50 derece filan zaten de yinede sorayım dedim
teşekkürler hocam sağolunyandaki monitörde de eğer donanım/gpu hızlandırmalı bir uygulama açarsanız bu dediğiniz doğru olabilir ekran kartınız normalden biraz daha fazla yük altına gireceği için belki 1-2 derece daha çok ısınacaktır ama o kadar da endişe edilecek bir durum değil tabii ki de. Azıcık Performans artışı istiyorsanız donanım hızlandırma ayarlarını kapatabilirsiniz 2. monitörü kullanıyor iken. Opera, Discord gibi uygulamalar da bu özellik mevcut.