gtx 1060 güzel'midir alınır mı?

bütçeniz dahilinde rx6600 alabilirsiniz arasında ciddi bi fark vardır. en kötü ihtimalle 1660s falan bulursunuz.

Rx 6xxx serisinde wattman çok nadir görülüyor mining icin tercih edilen bir kart yoksa rahat bir şekilde alınır
valla ben paşalar gibi en dibini yaşadım tonlarca yaşan gördüm hikaye o iş hatta öyle diyenler bana kalırsa çok güzel bir fanboy en çok yaşanan seri zaten rx 6500xt 6600 6600xt 6700xt

wattman yedikten sonra arkamdan bu önermişti aldık ne oldu denmesin

Güzel kardeşim anlamıyorsun bari milleti yanlış bilgilendirme. O kadar kullanıcı niye yemiyor? 2 Yıldır niye ben yemiyorum? Adam gelip alıyor kartı sonra Frisby PSU alıyor, RAM'ler dandik uyumsuz, takamamış tam, BIOS güncellememiş WattMan diyor. Ya sen ilk önce açılan konuları değil de sorunun çözümüne, adamın yazdıklarına bak. 6000 serisinde WattMan yok denecek kadar az. Lütfen yanlış bilgilendirme, elinde olmayan şeyi de kötüleme. Utanmadan RX 6600 önerene 1600S demişsin ya şaka gibi.

Güzel kardeşim anlamıyorsun bari milleti yanlış bilgilendirme. O kadar kullanıcı niye yemiyor? 2 Yıldır niye ben yemiyorum? Adam gelip alıyor kartı sonra Frisby PSU alıyor, RAM'ler dandik uyumsuz, takamamış tam, BIOS güncellememiş WattMan diyor. Ya sen ilk önce açılan konuları değil de sorunun çözümüne, adamın yazdıklarına bak. 6000 serisinde WattMan yok denecek kadar az. Lütfen yanlış bilgilendirme, elinde olmayan şeyi de kötüleme. Utanmadan RX 6600 önerene 1600S demişsin ya şaka gibi.
yahu hadi yallah fanboycuk seni sen yedin diye sorunsuz olmuyor ben yedim diye sorunlu olmuyor forumdayım neredeyse sürekli bir kaç hafta önceside gördük yiyeni boş yapma kaklbini de kırdırma yazmada muhttabım değilsin git araştır kendım bile gittim rx 6500xt rx 6600xt de wattman yedim bilgisayar aşığı beni bilgisayardan soğuttu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önermiyorum mu dedim git adam akıllı oku yazdığımı farklı modele yönel dedim alacaksan sonra da dedim ki bana kalırsa amd hiç alma dedim kendi keyfinin istediği yere çekemezsin öyle ben tecrübemi aktaracağım ki arkadaş düşünüp ona göre alacak zarar görmeyecek cebi

bir bitmediniz anasını satayım habire türüyonuz benim başıma ben burada yaşadığımı aktarmak zorundayım git bak haftalar öncesine aylar öncesine wattman hangi kartlar yiyor daha haberin yok piyasadan asıl sen yanlış bilgilendirme :D

yahu hadi yallah fanboycuk seni sen yedin diye sorunsuz olmuyor ben yedim diye sorunlu olmuyor forumdayım neredeyse sürekli bir kaç hafta önceside gördük yiyeni boş yapma kaklbini de kırdırma yazmada muhttabım değilsin git araştır kendım bile gittim rx 6500xt rx 6600xt de wattman yedim bilgisayar aşığı beni bilgisayardan soğuttu

Hahahaha fanboycuk diyor bide yeni bilgisayar kullanmaya başlamış arkadaşımız. Benim 2 tane bilgisayarım var biri Blender, Substance Painter için RTX 3080'li, diğeri de oyun oynadığım 7900XTX ekran kartlı sistem. Fanboy olsam 2003 yılından beri NVIDIA kullanmam. Bilmeden yorum yapma böyle. Saçma sapan sistem yaparsan yersin tabi sonra anlıyorum diyorsun. Hadi kardeşim millete saçma sapan kartlar önerme arada dağlar kadar fark var hala 1660S diyor ya aklım almıyor. Hayır bide utanmadan diyorsun şu model yiyor bu model yiyor hey Allahım ya.

Hahahaha fanboycuk diyor bide yeni bilgisayar kullanmaya başlamış arkadaşımız. Benim 2 tane bilgisayarım var biri Blender, Substance Painter için RTX 3080'li, diğeri de oyun oynadığım 7900XTX ekran kartlı sistem. Fanboy olsam 2003 yılından beri NVIDIA kullanmam bilmeden yorum yapma böyle. Saçma sapan sistem yaparsan yersin tabi sonra anlıyorum diyorsun. Hadi kardeşim millete saçma sapan kartlar önerme arada dağlar kadar fark var hala 1660S diyor ya aklım almıyor. Hayır bide utanmadan diyorsun şu model yiyor bu model yiyor hey Allahım ya.
afferim paşam en zengin sensin güzel de sallıyorsun maşallah hadi çaktım engelimi muck iyi geceler

valla ben paşalar gibi en dibini yaşadım tonlarca yaşan gördüm hikaye o iş hatta öyle diyenler bana kalırsa çok güzel bir fanboy en çok yaşanan seri zaten rx 6500xt 6600 6600xt 6700xt
+570 +470 kendimden biliyorum RX 470 ile her hafta wattman yiyordum Ekran kartı MHz flan düşürdüm artık yememek içinxjksnxksxn

bir şey diyecem bende niye olmuyor rx6700xt (inşallahta olmaz Allah korusun :D)

+570 +470 kendimden biliyorum RX 470 ile her hafta wattman yiyordum Ekran kartı MHz flan düşürdüm artık yememek içinxjksnxksxn
mhz düşürünce düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,825
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri