- Reaksiyon skoru
- 144
corsair vs550,fspnin bütçene uyan bir psu su olabilir
Şuan kasanın içindeki 600w 2 yıl önce toplanmıstı tabi 450w yeter mi ki
Bence en düşük aerocool al kötü markalara sakın bulaşma.Geçtiğimiz günlerde buna benzer açmıştım ama dün kafamı karıştıran işler oldu.
Msı Gtx1060 6Gb ekran kartım var
H270m bazooka anakartım var
bunlar için uyucak maximum 450 liralık bir psu önerisi bekliyorum arkadaşlar.
Dün akşam bir arkadaşımız sertifika felan bahsetti . Yaşadığım yerde ayda 2-3 kere elektrik kesintisi oluyor onun için bu postu tekrar açtım
Kankam bunun için sisteminin ne kadar enerji istediğini bilmelisin.Oradaki enerjiye göre sormalisin eğer daha az enerji veren bir PSU önerirsek PC tam olarak çalışmayabilir.Geçtiğimiz günlerde buna benzer açmıştım ama dün kafamı karıştıran işler oldu.
Msı Gtx1060 6Gb ekran kartım var
H270m bazooka anakartım var
bunlar için uyucak maximum 450 liralık bir psu önerisi bekliyorum arkadaşlar.
Dün akşam bir arkadaşımız sertifika felan bahsetti . Yaşadığım yerde ayda 2-3 kere elektrik kesintisi oluyor onun için bu postu tekrar açtım
Bu dediğini nasıl yapıcam ?Kankam bunun için sisteminin ne kadar enerji istediğini bilmelisin.Oradaki enerjiye göre sormalisin eğer daha az enerji veren bir PSU önerirsek PC tam olarak çalışmayabilir.
Üstte gold falan dediler sertifika felan dediler senin attığında varmı o dediklerinden inan anlamıyorum o yüzden soruyorumr5 2600 ve rtx 2060 a 500w yetiyor da artıyor kullanım oranı yüzde 46
1060 a 450 w 80+ yeter de artar
Bunu internetten herhangi bir video izleyerek yapabilirsin .Bu dediğini nasıl yapıcam ?
Üstte gold falan dediler sertifika felan dediler senin attığında varmı o dediklerinden inan anlamıyorum o yüzden soruyorum
Bunu da ekleyerek 80+ 650 w bir PSU kullanabilirsinÜstte gold falan dediler sertifika felan dediler senin attığında varmı o dediklerinden inan anlamıyorum o yüzden soruyorum
Bu sistem için 650 çok fazla http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm bu siteden inceleyebilirsinBunu da ekleyerek 80+ 650 w bir PSU kullanabilirsin
Sistemin bütün parçalarını yazmamış ve herşeyi hesaba katınca biraz enerji artışı performansı artırabilirBu sistem için 650 çok fazla http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm bu siteden inceleyebilirsin