Neler Yeni

gtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
İşlemcin nedir dostum ?
Fps sabitlenmiş olabilir
(Bileden konuşanlar geldi yine)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aaha yanlış bilgi verme
ayrıca bir konu daha açmıştı fps sabit değil demişti önceki konudan geliyorum ben git bi orayıda oku

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
size diyorumki oraya işlemci yazacağıma ekran kartı yazdım yazdıklarımı okumadan yorum yapmayın
Aynen kardeşim 1060 Fortnite kaldırmamak üzere tasarlandı. Hadi bu bilgileri kendine sakla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
kardeşim teknolojiden anlamıyosun o ekran kartını beslemek için iyi bir işlemci gerekir o işlemciyi takmak içinde iyi bir anakart gerekir anakart iyi oluncada ramde iyi oluyor doğal olarak az mantık
hehe kesin anlamıyorum biz öyle ne sistemler gördük bilip bilmeden yapılan eskiden ben bilgisayar tamircisinde çalışıyodum

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
kardeşim teknolojiden anlamıyosun o ekran kartını beslemek için iyi bir işlemci gerekir o işlemciyi takmak içinde iyi bir anakart gerekir anakart iyi oluncada ramde iyi oluyor doğal olarak az mantık
Bırak ordinaryus karabasan konuşsun gitsin sonra biz gerekli ''doğru'' bilgiyi veririz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
hehe kesin anlamıyorum biz öyle ne sistemler gördük bilip bilmeden yapılan eskiden ben bilgisayar tamircisinde çalışıyodum
İki ram takınca efso bilgili falan mı olsun :D?
Hadi sen saçmala konuşmanı yap çık git sonra biz doğru bilgiyi verip gerekli yardımı yaparız. Bilgisayar tamircisinden devam (y)

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
valorant ortada 100 sabit alıyr fortnitede en dusuk 30 nasıl alsın bence işlemciyi kulllanıyor
nasıl degistirecegim onu
eski rx530 lu laptopum bile düşük de 40 fps alıyordu.

Lufoxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Umut
gtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor . 2 ekran kartı var acaba işlemci ekran kartını mı kullanıyor ? intelgraphics 630 işlemci devre dışı bırakınca pc 30 pixel oluyor
Dostum Nvidia denetim masasına gir ve bu adımları izle.
1-3D Ayarlarının yönetilmesi
2-Program ayarları
3-Fortniteyi seç. (Yok ise ekle kısmından seç)
4-Maksimum kare hızını seç ve açığı işaretle ardından FPS i 1000 olarak ayarla ve kayıt et. Sistemi yeniden başlat düzelir.

GENE BOŞ BELEŞ İNSANLAR GELMİŞ

Top Bottom