tm knk yalancısın anladımhehe kesin anlamıyorum biz öyle ne sistemler gördük bilip bilmeden yapılan eskiden ben bilgisayar tamircisinde çalışıyodum
tm knk yalancısın anladımhehe kesin anlamıyorum biz öyle ne sistemler gördük bilip bilmeden yapılan eskiden ben bilgisayar tamircisinde çalışıyodum
ben seni taklit ediyodum ama sen bilirsin sjsjsjoda senin aklın
SDAFAEAFEWHFBAJDFAekran kartına da ben ekmek atıyom arada besleniyo
senin aklın olmadıkça güvendeyizoda senin aklın
işlemcinin dahili grafik biriminimi kullanıyorsunfps sabitlenmedi
işlemci intel graphics 630 ekran kartı 1060 3 gb
demekki kendi aklın yetmediği için başkalarınınkini taklit ediyorsunben seni taklit ediyodum ama sen bilirsin sjsjsj
İntel graphics Apu işlemci?fps sabitlenmedi
işlemci intel graphics 630 ekran kartı 1060 3 gb
11 yaşındasın anladımdemekki kendi aklın yetmediği için başkalarınınkini taklit ediyorsun
evet dahili kullanıyo galibaİntel graphics Apu işlemci?
Aga yalan olmasa da bilgisayar tamircisinde çalıştım diye sanki Cooler Master'ın fabrikasında Mühendislik Birimi Yöneticisi olmuş gibi diyo ya, gıcık olduğum o benim.tm knk yalancısın anladım
İşlemci grafiğini kullanıyorsungtx 1060 im var ama fortnite en dusuk grafiklerde 30 sabit fps oluyor . 2 ekran kartı var acaba işlemci ekran kartını mı kullanıyor ? intelgraphics 630 işlemci devre dışı bırakınca pc 30 pixel oluyor
aklım olmasa başkalarını taklit etmek ne kadar mantıklı bu aradademekki kendi aklın yetmediği için başkalarınınkini taklit ediyorsun
İşte kenks sorunda orda bu gibi insanları çok varAga yalan olmasa da bilgisayar tamircisinde çalıştım diye sanki Cooler Master'ın fabrikasında Mühendislik Birimi Yöneticisi olmuş gibi diyo ya, gıcık olduğum o benim.
Bence empati kurarak seni anlayıp ona göre yardım sunmak için denemişti ama çözemedi sendeki meseleyi :ddemekki kendi aklın yetmediği için başkalarınınkini taklit ediyorsun