Neler Yeni

GTX 1060 Performans Ve Darboğaz

Koray59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
koray yenici
1080p mssa 0x test eder misiniz. 5 dakika.
Sonra SS koyabilir misiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynayıp da FPS farkı olmayan, oyunlar nedir?
CS-GO,Valorant bunlar işlemci odaklı oyunlar ve Lol ama eski ekran kartıma göre daha az performans alıyomuşum gibi hissediyorum aldığım değerler aynı gibi fakat Battlefield 1 ve Red Dead Redemption 2 de gözle görülür şekilde performans farkı var
birde uzun süre AMD Radeon Software kullandığım için şu an Nvdia'nın en iyi performans için hangi ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,760
İsim
Hacı
CS-GO,Valorant bunlar işlemci odaklı oyunlar ve Lol ama eski ekran kartıma göre daha az performans alıyomuşum gibi hissediyorum aldığım değerler aynı gibi fakat Battlefield 1 ve Red Dead Redemption 2 de gözle görülür şekilde performans farkı var
birde uzun süre AMD Radeon Software kullandığım için şu an Nvdia'nın en iyi performans için hangi ayarları yapmam gerektiğini bilmiyorum
FPS odaklı oyunlarda darboğaz oluyor, bu nedenle FPS değerlerin aynı.
Hikayeli oyunlarda FPS artışı varmış dediğiniz gibi.
CS tarzı oyunlarda FPS artması için işlemcinize OC yapmanız gerekli.

Koray59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
koray yenici
FPS odaklı oyunlarda darboğaz oluyor, bu nedenle FPS değerlerin aynı.
Hikayeli oyunlarda FPS artışı varmış dediğiniz gibi.
CS tarzı oyunlarda FPS artması için işlemcinize OC yapmanız gerekli.
Teşekkür ederim ilginiz için bir şey daha soracağım,Nvidia Denetim Masası Performan ayarları için internetten bir çok video buldum fakat kimin ayarlarını uygulamam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,760
İsim
Hacı
Teşekkür ederim ilginiz için bir şey daha soracağım,Nvidia Denetim Masası Performan ayarları için internetten bir çok video buldum fakat kimin ayarlarını uygulamam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
Nvidia kart kullanmadım.
Maalesef yardımcı olamayacağım.

Koray59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
koray yenici
Nvidia kart kullanmadım.
Maalesef yardımcı olamayacağım.
Peki hocam darboğaz yaşamamam için GTX 1060 İçin hangi işlemciyi kullanırsam iyi bir performans alırım
şuanki işlemcim RYZEN 3 3100 anakartım Biostar A320Mh

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,760
İsim
Hacı
Peki hocam darboğaz yaşamamam için GTX 1060 İçin hangi işlemciyi kullanırsam iyi bir performans alırım
şuanki işlemcim RYZEN 3 3100 anakartım Biostar A320Mh
CS-GO valorant için R5 5500 veya R5 5600 olabilir.
Anakartınıza BIOS update sonrası takılır.

Koray59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
koray yenici
CS-GO valorant için R5 5500 veya R5 5600 olabilir.
Anakartınıza BIOS update sonrası takılır.
Peki Ryzen 5 3600 Nasıl ? şu an Ryzen 5 5500 ile aynı fiyatları almam durumunda hangisini tercih etmeliyim. birde bıos update sonrası takılır demişsiniz o nasıl oluyor ?

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Peki Ryzen 5 3600 Nasıl ? şu an Ryzen 5 5500 ile aynı fiyatları almam durumunda hangisini tercih etmeliyim. birde bıos update sonrası takılır demişsiniz o nasıl oluyor ?
Bildiğim kadarıyla 5500 için bios gerekmiyor ama 5600 takmak istersen bios güncellemen gerekli.
3600 alabilirsin ama 5500 çok az daha fazla performans verdiği için ve daha yeni olduğu için alınır.

Koray59

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
koray yenici
Bildiğim kadarıyla 5500 için bios gerekmiyor ama 5600 takmak istersen bios güncellemen gerekli.
3600 alabilirsin ama 5500 çok az daha fazla performans verdiği için ve daha yeni olduğu için alınır.
Peki anakartım için uygunmudur bu ryzen 5 5500 aldığım taktirde biostar a320mh anakartımı kullanmaya devam edebilir miyim yoksa değiştirmeli miyim

Top Bottom