Yardım Gtx 1060 temizlik ve macun değişimi

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
829
arkadaşlar elimdeki gtx 1060 baya tozlu ve macunu en son ne zaman değişmiş bilmiyorum temizliğini ve macun değişimini yaparsam evet sıcaklık düşer biliyorum lakin fps artar mı veya fps düşüşü yaşar mıyım
sizce yapmalı mıyım yoksa karta hiç dokunmamalı mıyım

FPS elbette artar. kart ısındığı için MHz değerlerini düşürüyor, düşürmese de daha fazla ısındığı için daha fazla güç harcar. RX 570 almıştım kart alev alev yanıyordu. bloğu yıkadım, fanların tozunu aldım ve MX-4 yayarak güzel bir şekilde sürdüm; sıcaklıkta değişiklik olmadı

Eğer bu konuda kendinize güvenmiyorsanız yapmayın ama internte bolca video mevcut ve zor bir işlemde değil. FPS artışını dolaylı yoldan alırsınız. Sıcaklık düşük olduğu için kartınız frekans kısmayı kesecek ve stabil fps alırsınız.

FPS elbette artar. kart ısındığı için MHz değerlerini düşürüyor, düşürmese de daha fazla ısındığı için daha fazla güç harcar. RX 570 almıştım kart alev alev yanıyordu. bloğu yıkadım, fanların tozunu aldım ve MX-4 yayarak güzel bir şekilde sürdüm; sıcaklıkta değişiklik olmadı
Eğer bu konuda kendinize güvenmiyorsanız yapmayın ama internte bolca video mevcut ve zor bir işlemde değil. FPS artışını dolaylı yoldan alırsınız. Sıcaklık düşük olduğu için kartınız frekans kısmayı kesecek ve stabil fps alırsınız.
yanıtınız için teşekkür ederim kendim yapmayacağım işi bilen ve yapan bir bilgisayarcıya götüreceğim de 300 tl dedi bana çokk ucuz geldi sürülen macunun çok etkisi var mı kötü bir şey sürse sonuçlarıı ne olur

yanıtınız için teşekkür ederim kendim yapmayacağım işi bilen ve yapan bir bilgisayarcıya götüreceğim de 300 tl dedi bana çokk ucuz geldi sürülen macunun çok etkisi var mı kötü bir şey sürse sonuçlarıı ne olur
bana getir 100'e yaparım. termal macunu ve pedi değiştiriyorsa değer

Hiç düşnme yaptır. Fiyatı da uygunmuş. Bu zamana kadar neden yaptırmamışım dersin. FPS elbet artacak.

bende 570 vardı aynı şekil yaptım 3 4 derece düşmüştü furmarkta 75 80 leri görüyor kart zaten bu kartlar çok ısınan kartlar

knka sadece macun degisimine 300 biraz gereksiz gibi. umarim kaliteli macun suruyodur. umarim isini bilen birisifir

jnmsdjndknassdasdnaksmdkamdaskmdaskdm hiç beklemiyordum boşluğuma geldi

FPS artmaz yanlış bilgi vermeyelim :) kartın daha serin çalışır daha uzun ömürlü olur bakarsın bütün oyunlarda AAA dahil 65-70 derecelerde geziyor az overclock yaparsın 5-10fps fazla alırsın 75 derece çalışır kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,796
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri