OdinSonThoR
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Senin dediğin saniyede 5GB okuma yazmaya ulaşan, eli yüzü düzgün SSD ler zaten arkadaşın tüm sistem için ayırdığı bütçe kadar fiyata sahip.M2 NvME SSD, Sata "2,5 SSD'lerden 5-6 kat daha hızlı, hele hele PcıE 4.0'ın yeni çıkarttığı nimetlerden bahsetmiyorum saniye de 5 gigabyte okuma/yazma hızına ulaşabiliyor.
Normal M2 NvME SSD'ler de 2.5 gigabyte hızlara kadar ulaşabiliyor zaten bunun üst düzey bir nimet olduğunu belirtttim. Sadece oradaki 1 saniye lafına vurgu yaparak yanlış bir bilgi olduğunu bellirtmek istedim. Zaten normal ssdler 500 megabyte hızlarda bu yüzden yine de 5-6 kat hız farkı oluşuyor. Ama sende haklısın tabii ki.Senin dediğin sayede 5GB okuma yazmaya ulaşan, eli yüzü düzgün SSD ler zaten arkadaşın tüm sistem için ayırdığı bütçe kadar fiyata sahip.
İstediği kadar ulaşsın sen render veya yazılım yapmıyorsan bu hız farkını hissedemessin biri windowsu 3 saniyede açar diğeri 4 olay bu. Veya oyunlarda maks 1 saniye fark oluyor açılış hızında. Fark render ve yazılımda ortaya çıkıyorM2 NvME SSD, Sata "2,5 SSD'lerden 5-6 kat daha hızlı, hele hele PcıE 4.0'ın yeni çıkarttığı nimetlerden bahsetmiyorum saniye de 5 gigabyte okuma/yazma hızına ulaşabiliyor.
Eğer m2 zorunluysa a2000 yap daha iyi bir m2 ssd. Bütçe içine getirilmek için kasa düşürebilir.![]()
Amd Ryzen3 3100 3.60-3.90ghz 18mb Mpk Kutusuz +fan Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Amd Ryzen3 3100 3.60-3.90ghz 18mb Mpk Kutusuz +fan arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
https://www.hepsiburada.com/neo-for...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.95.3 (2 adet)
![]()
Sandisk Ultra 3D 500GB 2400mb-1750mb/s Nvme M.2 Ssd SDSSDH3N-500G-G25 Fiyatı - Trendyol
Sandisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 SSD SDSSDH3N-500G-G25 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Aerocool 600W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP600) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
High Power Eco 600W 85+ Bronze 46A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran kartları...www.teknobiyotik.com
TOPLAM:3751
Neye göre ölçümleme bu?Eğer yazılımcı değilsen m2 ssd gereksiz. Çünkü sata ile hız farkı 1 saniye bile değil.
Neye göre ölçümleme bu?
Diyeceğim ortalama bir m2 yerine kaltieli 860 evo gibi bir ssd alınabilir.Neye göre ölçümleme bu?