Neler Yeni

GTX 1080 aşırı yüksek sıcaklık

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam yakın zamanda oyun almayı düşünüyorum. Oyun moyun bunlardan vazgeçip babama söylesem de termal macun mu sürdürsek? 2. Elden aldığım adam cooler master'ın bir tane macununu kullandığını söyledi. Üzerinde değişmiş termal padler de var ancak değişmeyeceğim.

Donanıma termal bakım yapman daha önemli bence, süren kişide işi düzgün yapmamış olabilir.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Düzgün zorlmamıştır, ilandakinin önemi yok sonuç olarak kart sende görüosun ne olduğunu. Evga 2. elde hep baş ağrıtıyor zaten, sen bakımını yapmalısın şuan düzgünce.
Hocam içini açmaya korkuyorum aslında yanlış takarım vb. Bi yinede bakmalı mıyım?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam içini açmaya korkuyorum aslında yanlış takarım vb. Bi yinede bakmalı mıyım?

Ekran kartı bakımına dair videolara bak, mantık basit sakince yaptıktan sonra.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Ekran kartı bakımına dair videolara bak, mantık basit sakince yaptıktan sonra.
Aslında bir kaç gün önce sökmeyi denedim ancak bir tane vida yerinden oynamasına rağmen çıkmıyordu. Şimdi yeniden bakayım bari.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aslında bir kaç gün önce sökmeyi denedim ancak bir tane vida yerinden oynamasına rağmen çıkmıyordu. Şimdi yeniden bakayım bari.

Daha önce sökmeyi denedim diyorsun, acaba bir şeyleri düzgün yerleştirmedin veya vidaları gevşekmi bıraktın da kart bu kadar ısınıyor ?

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Daha önce sökmeyi denedim diyorsun, acaba bir şeyleri düzgün yerleştirmedin veya vidaları gevşekmi bıraktın da kart bu kadar ısınıyor ?
Yok zaten yine ısındığı için sökmeye çalışmıştım. Aldığımdan beri var yani sorun.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Yunus Şahin
Bilmiyorsan uğraşma. Bilen birine yaptır ücreti karşılığında. Daha kötü zarar verme ne olur ne olmaz.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bilmiyorsan uğraşma. Bilen birine yaptır ücreti karşılığında. Daha kötü zarar verme ne olur ne olmaz.
IMG_20230826_235533.jpg

En azından bi bakayım diyorum hocam. Şimdi yapmazsam çok sonraya kalacak 2 gün sonra taşınıyoruz bir sürü iş var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@$ilent @AirLife
Hocam bir tane vida yine önceki gibi dönüyor ancak imkansız çıkmıyor. Neden?
IMG_20230827_000136.jpg

Son düzenleme:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
En azından bi bakayım diyorum hocam. Şimdi yapmazsam çok sonraya kalacak 2 gün sonra taşınıyoruz bir sürü iş var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@$ilent @AirLife
Hocam bir tane vida yine önceki gibi dönüyor ancak imkansız çıkmıyor. Neden? Alıntıyı görüntüle

Bütün vidalarımı sökmeye çalışıyorsun ? Sadece kartın soğutma bloğunu çıkarıcağın vidaları sök vede elinde termal macun olmadan sökme.

Pasacik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Paşa Gültekin
Discord
sanalgaypasa
Bütün vidalarımı sökmeye çalışıyorsun ? Sadece kartın soğutma bloğunu çıkarıcağın vidaları sök vede elinde termal macun olmadan sökme.
Peki ya hocam hangileri kartın soğutma bloğu vidası? Tam anlamıyorum kusura bakmayın. Soğutma bloğunu nereden çıkaracağım işaretler misiniz?
IMG_20230827_001726.jpg

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Top Bottom