kötü fiyatNe lazımdır hocam
Evet hocam bende ondan korkuyorum zaten bir kez dolandırıldım bir daha dolandırılmayı istemiyorumUmarım size dandik ekran kartı iadesi göndermez. Şuan çok revaçta bu dolandırıcılık. Sahibinden'e iletişime geçtiğinizde dava açmalısınız diyip işin içinden çıkıyorlar.
Tamam hocam sağolunHocam düzgün çektiyseniz sıkıntı çıkmaz.Zaten tek yapmanız gereken kasanın içinden kartı göstermek,yakınlaştırıp seri no'sunu göstermek ve ekrana görüntünün gelip gelmediğini göstermek. (Seri no sıkıntı eder mi bilmiyorum,konu açarak arkadaşlara sor öyle göster)
6700xt yanlış yaparsın. RTX 2060 almaya çalış eğer OC edition GP MSI alabilirsen çok sağlam kart hemde RTX ve DLSS kullanırsın mis gibi.6100 e sattım hocam
6700xt almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
6100 e sattım hocam
7000-7500TL o kartın ederi şu anki piyasada. Ucuz gitmiş.Ne diyorsun?
hocam 2k monitörüm var her oyunda güçlü olsun istiyorum ayrıca işlemcim 5000 serisi anakartımda 500 serisi amd nin SMART özelliğini açabilirim diye düşünüyorum6700xt yanlış yaparsın. RTX 2060 almaya çalış eğer OC edition GP MSI alabilirsen çok sağlam kart hemde RTX ve DLSS kullanırsın mis gibi.
Ben o fiyata DA5’in rtx 2060’ını satamadım insanlar 6500 falan teklif ediyordu bende uğraşmamak için sistemi komple sattım7000-7500TL o kartın ederi şu anki piyasada. Ucuz gitmiş.
aynen çok haklısın hocam eski diyorlar almak istemiyorlar gidip güncel ama daha güçsüz kartlara para veriyorlar6400'e 1660 Super sattım ama bence 1080 için normal fiyat, güçlü olsa bile insanlar eskii eskii diyor ve çok para vermek istemiyor ama eski olması bir şey değiştirmiyor
Zamanında 3500 liraya 1080 Ti satılıyordu ikinci elde millet gidip o paraya sıfır 2060 alıyordu çok komikaynen çok haklısın hocam eski diyorlar almak istemiyorlar gidip güncel ama daha güçsüz kartlara para veriyorlar
hocam 6700xt almak istiyorum nasıl sizce 3060 lar var birde o fiyatlara ama 3060 a o parayı vermek istemiyorumBen o fiyata DA5’in rtx 2060’ını satamadım insanlar 6500 falan teklif ediyordu bende uğraşmamak için sistemi komple sattım
3060 bana kalırsa çok güçsüz, 6700 XT çok iyi olur ama ikinci el 2080 Ti da bakabilirsin fiyatları yakındı diye hatırlıyorumhocam 6700xt almak istiyorum nasıl sizce 3060 lar var birde o fiyatlara ama 3060 a o parayı vermek istemiyorum