En son baktığımda 12 bin civarıydılar şimdi uçmuşteşekkür ederim hocam, araştırdım da hocam 15k nın altına 2080 ti satan göremedim
Neden öyle bir şey yapsın hani kendi çıkarı için diyecem ama onu bozunca bir şey kazanmayacakkartı bozup göndermez
Tamamen senin tercihin ama şunu unutma : NVIDIA her zaman oyun yapımcıları ile çalışır en yeni teknolojiyi oyuna entegre eder. AMD ise sonradan aynı teknolojiyi kendi kartlarına enregre etmeye çalışır bazen başarır bazen başaramaz.hocam 2k monitörüm var her oyunda güçlü olsun istiyorum ayrıca işlemcim 5000 serisi anakartımda 500 serisi amd nin SMART özelliğini açabilirim diye düşünüyorum
inşallah hocam yapmazNeden öyle bir şey yapsın hani kendi çıkarı için diyecem ama onu bozunca bir şey kazanmayacak
mining mi yapyırosunuz 1050 ti ile hocam bende de var 1050 ti ama sattım onu da sattım bugünTamamen senin tercihin ama şunu unutma : NVIDIA her zaman oyun yapımcıları ile çalışır en yeni teknolojiyi oyuna entegre eder. AMD ise sonradan aynı teknolojiyi kendi kartlarına enregre etmeye çalışır bazen başarır bazen başaramaz.
Bir laf vardır Nvidia ekran kartı sektörünün Apple'ı ancak AMD Xiaomisidir Kalite her zaman iyidir. Nvidianın RTX kartları çok başarılı.RTX 3060-3060ti ve 2060 kartlarımı denedim ondan söylüyorum. En dandik 1050Ti ekran kartım bile CSGO-Valorant 300+ fps veriyordu ama şuan kendisi miningde
3000TL'den 1080 Ti almamıştım. :|Zamanında 3500 liraya 1080 Ti satılıyordu ikinci elde millet gidip o paraya sıfır 2060 alıyordu çok komik
Hımm sen iyi fiyata sattığını düşünüyorsan sıkıntı yokturaslında 7k yazmıştım ilana hocam ama alan olmuyor hocam hep pazarlık teklif ediyorlar
keşke alan olsaydı hocam 7k ya felan ama alan olmadı ben de 6700xt ye geçmek istedim artık yoksa 1050 ti ile idare ediyorumBiraz ucuza gitmiş gibi geldi.
Bendeki GTX 1070 için bile 5.5k -6k teklif ediyorlar.
daha iyisine satabilseydim sıkıntı yoktu da hocam satamadım satılmadıHımm sen iyi fiyata sattığını düşünüyorsan sıkıntı yoktur