GTX 1080 oyundan atma sorunu

Gramison

80+
Reaksiyon skoru
12
Gigabyte aorus GTX 1080 8gb 256 bit ekran kartı bazen 2 dakika bazen 10 dakika sonra oyundan atıyor masaüstüne dönüyor tek bir oyun değil tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyorum nedeni ne olabilir ne yaptıysam sorun çözemedim

Gigabyte aorus GTX 1080 8gb 256 bit ekran kartı bazen 2 dakika bazen 10 dakika sonra oyundan atıyor masaüstüne dönüyor tek bir oyun değil tüm oyunlarda bu sorunu yaşıyorum nedeni ne olabilir ne yaptıysam sorun çözemedim
Tüm sisteminin (marka model) parçalarının adlarını yazar mısın? Birazdan hazırlanıp okula gideceğim hocam akşam yardımcı olmaya çalışırım.

Kartın ısınıyor olabilir kontrol et.

Sistem gigabyte b450 anakart
Ryzen 5 2600 işlemci
Gskill 2x8 3200 MHz ram
Aorus GTX 1080 8gb ekran kartı
Fsp 600w 80p güç kaynağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef ısı sorunu yok PC ilk açtığımda ekran kartı 40 derecede olsa dahi atıyor

Sistem gigabyte b450 anakart
Ryzen 5 2600 işlemci
Gskill 2x8 3200 MHz ram
Aorus GTX 1080 8gb ekran kartı
Fsp 600w 80p güç kaynağı

Maalesef ısı sorunu yok PC ilk açtığımda ekran kartı 40 derecede olsa dahi atıyor
RAM'lerden kaynaklı bir sorun olabilir hocam. RAM'lerin yerlerini değiştirip bir dene bakalım. BIOS güncel değilse BIOS'u güncelle.

Teşekkür ederim denicem

En son çare servise gondericem
Vardı bi kaç tane vram arzası olan kart arkadaşımda tek sorun kart en ufak yükte yani örnek veriyim gta sa oynasan dahi atıyo sadece google'a falan girebiliyordu senin ki de aynı problem bence

Geri