Neler Yeni

Gtx 1650 & amd işlemci sistem toplama

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
aga tamam adam fanboyda niye isteğine karışıyorsunuz ? evet fanboy doğru intel daha iyi özellikle f/p olarak ama adam amd istemişse boynumuz kıldan ince o kendi cahilliği dolaylı yoldan neden amd falan dedik ama belli ki am istiyor sıkmayın önerin bir tane amd işlemcisi yardımcı olun !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olmak istemiyorum, neden böyle bir şey istediğini çok merak ettim : D

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
aga tamam adam fanboyda niye isteğine karışıyorsunuz ? evet fanboy doğru intel daha iyi özellikle f/p olarak ama adam amd istemişse boynumuz kıldan ince o kendi cahilliği dolaylı yoldan neden amd falan dedik ama belli ki am istiyor sıkmayın önerin bir tane amd işlemcisi yardımcı olun !
Çünkü genelde 10100F'li sistemler oluyor 1650 için ya da 10400f'li neden aynı veya fazladan para ödeyip daha kötü işlemci alacaksınız : D
Daha fazla paraya daha kötü bi işlemci almasını istemediğimiz için olabilir.

1Enjoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda yıldız
İlk başta intel almak istedim çoğu kişi kötü dedi amd al dedi amd diyince siz böyle diyorsunuz kafayı yicem

KirliKill

80+ Silver

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
İlk başta intel almak istedim çoğu kişi kötü dedi amd al dedi amd diyince siz böyle diyorsunuz kafayı yicem
Kim intel kötü dedi "İntel kötü" diyen ya da "Amd Kötü" diyen sadece cahildir model bazlı bakılır 10100F daha iyi mesela 3500x ile 10400f aynı fiyat 10400f çok daha iyidir böyle bakılır düşük bütçede şu an İntel daha iyi

1Enjoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda yıldız
Kim intel kötü dedi "İntel kötü" diyen ya da "Amd Kötü" diyen sadece cahildir model bazlı bakılır 10100F daha iyi mesela 3500x ile 10400f aynı fiyat 10400f çok daha iyidir böyle bakılır düşük bütçede şu an İntel daha iyi
O zaman intel almak daha mantıklı kafam iyice karıştı sürekli herkes farklı şey söylüyor

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
O zaman intel almak daha mantıklı kafam iyice karıştı sürekli herkes farklı şey söylüyor
Dostum başkalarının söylediklerine neden bakıyorsun güvenilir kaynaklardan kendin araştır İntel tabi ki daha mantıklı düşük bütçede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,818
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom