anlıyamadım tam sıkıntıyı kullanmıyor derkenLenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo
İSTERSENİZ ÖZELLİKLERİ PAYLAŞIRIM
Nasıl yaniLenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo
Tam sistem özelliklerinizi yazın, caps lock açmayın, kullanıp kullanmadığına nereden bakıyorsunuz ve oyun esnasında mı oluyor bu olay?Lenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo
Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa söylesin.
Oyun esnasında hani ekran kartı işlemci kullanım yüzdesi varya onu soruyor büyük ihtimal.Tam sistem özelliklerinizi yazın, caps lock açmayın, kullanıp kullanmadığına nereden bakıyorsunuz ve oyun esnasında mı oluyor bu olay?
oynadığın oyun neLenovo L340 Gaming var fakat ne işlemcim ne de ekran kartım kendini kullanılıyo bi iki defa format attım ama olmuyo
Tam Performans alamıyorum yanlış yazmışım sadece kendini yüzde 5-20 arası kullanıyo intel gpusunuda kapadım ama yokanlıyamadım tam sıkıntıyı kullanmıyor derken
Evet Görev yöneticisinden bakıyorum ve Şunu soruyorum Ekran Kartımı Darboğaz yaptırmadan nasıl kullanırımTam sistem özelliklerinizi yazın, caps lock açmayın, kullanıp kullanmadığına nereden bakıyorsunuz ve oyun esnasında mı oluyor bu olay?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun esnasında hani ekran kartı işlemci kullanım yüzdesi varya onu soruyor büyük ihtimal.
Hangi oyunlarda böyle, mümkünse MSİ Afterburner ile ekran görüntüsü atın bakalım. Çünkü her oyun o kadar güçlü değil ve sistem kendini kullanmaya gerek duymuyor.Tam Performans alamıyorum yanlış yazmışım sadece kendini yüzde 5-20 arası kullanıyo intel gpusunuda kapadım ama yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet Görev yöneticisinden bakıyorum ve Şunu soruyorum Ekran Kartımı Darboğaz yaptırmadan nasıl kullanırım
Ekran Kartım GTX 1650 laptop (yada mobile ismiyle geçiyor)
İşlemcim İntel İ7 9750h
BUnlar var Fakat Pc adam gibi hiçbişi açmıyo
Bir sürü oyun oynuy-nuyorum nerdeyse hepsinde aynı Maksimum Performansta çalışıyor ama yokoynadığın oyun ne
msı dragon center i yükle anasayfa ya gir user scenario dan extreme performance yapBunlar GTA 5 İNKİLER Bilerek çok atıyorum
Kardeşim Benim Laptop Lenovo Dragon center Çalışırmı çalışmassa baka uygulama varmımsı dragon center i yükle anasayfa ya gir user scenario dan extreme performance yap