RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 50,106
60000MS yani 1 dakika sürüyor.Bende ona basınca bir test başlıyor şekiller falan dönüyor o test kendi kendine mi bitiyor? Kaç dk sürüyor?
60000MS yani 1 dakika sürüyor.Bende ona basınca bir test başlıyor şekiller falan dönüyor o test kendi kendine mi bitiyor? Kaç dk sürüyor?
2 defa test yaptım. İlk testte 60 dereceyi 2. testte 65 dereceyi gördü. Sanırım 2. testi direkt 1. test biter bitmez ve sıcaklıklar normale dönmeden yaptığım için 65'e kadar çıktı. 60-65 derece değerleri nasıl?60000MS yani 1 dakika sürüyor.
Olması gereken normal değerler bu.2 defa test yaptım. İlk testte 60 dereceyi 2. testte 65 dereceyi gördü. Sanırım 2. testi direkt 1. test biter bitmez ve sıcaklıklar normale dönmeden yaptığım için 65'e kadar çıktı. 60-65 derece değerleri nasıl?
Alıntıyı görüntüle
Olması gereken normal değerler bu.
Kardesim mining kart gibi duruyor asiri zorlanmis bu kart dikkat et tdp degerleri falan hafif dalgalaniyor ve sanki bostaysano fan hizi biraz fazlaGeçen haftalarda fps düşüklüğümle alakalı başvurdum foruma, ama yardımcı olan çıkmadı, https://donanimarsivi.com/forum/kon...uper-cok-ani-fps-duesuesue.36785/#post-315617
burdan bakabilirsiniz.
Ben de buna mukabil FurMark testi yaptım durum bu şekilde bilgisi olan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum. Fps: 25, (Min: 21, Max:26, Ortalama: 24)
Alıntıyı görüntüle