Neler Yeni

GTX 1650 Super'lerden Hangi marka?

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok bende zaten hazir sistemde almistimda icinde msi 1650 super gaming x karti varda merak ettim yani palitle ne farki var diye
Gaming X bi kere MSI'n tepe serisi. Aynı Asus'ta ROG Strix gibi. Palit de iyi serin çalışıyor ama bir Gaming X değil. Gaming X ekran kartlarının tasarımları da çok hoş ıŞıQLı MıŞıQLı

SlimShady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Faruk Tahta
Arkadaslar bir sorunu. Cevabini merak ediyorum mesela diyelimki
Msi geforge gtx 1650 super gaming x ve palit 1650 super arasinda nasıl bi farklilik var veya bu zotac ta olur performan farkimi var beni aydinlaritsaniz sevinirim
Soğutma ve tasarım farkı var aralarında
Yok bende zaten hazir sistemde almistimda icinde msi 1650 super gaming x karti varda merak ettim yani palitle ne farki var diye
Soğutma ve tasarım,oc yapmayacaksan ucuz olanını al zaten 1650s ısınan bir kart değil

Sanctus10

80+
Gaming X bi kere MSI'n tepe serisi. Aynı Asus'ta ROG Strix gibi. Palit de iyi serin çalışıyor ama bir Gaming X değil. Gaming X ekran kartlarının tasarımları da çok hoş ıŞıQLı MıŞıQLı
😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soğutma ve tasarım farkı var aralarında
Soğutma ve tasarım,oc yapmayacaksan ucuz olanını al zaten 1650s ısınan bir kart değil
Oc yapmayi bilmiyorumda zahmetli işmi

Katiliyorum

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oc yapmayi bilmiyorumda zahmetli işmi
Çok zor değil
@RevDeisDou OC uzmanı bildiğin R3 3100ü İ9 10900k yapmıştı bi ara OC ile :D
Sana yardımcı olur.
OC ve UV zor işler değiller ama bilmeyenlerin yapmaması lazım stabil olmayan bir OC ile sisteminize zarar verebilirsiniz OC yapacaksanız bilen birine gidin vaya ondan yardım alın.

Sanctus10

80+
Çok zor değil
@RevDeisDou OC uzmanı bildiğin R3 3100ü İ9 10900k yapmıştı bi ara OC ile :D
Sana yardımcı olur.
OC ve UV zor işler değiller ama bilmeyenlerin yapmaması lazım stabil olmayan bir OC ile sisteminize zarar verebilirsiniz OC yapacaksanız bilen birine gidin vaya ondan yardım alın.
Tamamdır teşekkur ederim bilginiz için peki oc yaptigimizda ne kadarlik bi fps artisi oluyor bilginiz varmı

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Gaming x ne kadar hocam

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Arkadaslar bir sorunu. Cevabini merak ediyorum mesela diyelimki
Msi geforge gtx 1650 super gaming x ve palit 1650 super arasinda nasıl bi farklilik var veya bu zotac ta olur performan farkimi var beni aydinlaritsaniz sevinirim
Kesinlikle inno3d almalısın furmark testinde 63 dereceyi geçmiyor oc yaptığım halde ve GTA 5 ultra 59 derece oynuyorum fan sesde yapmıyor otomatik ısısına göre ayarlıyor 63 derece Max gördü fan ayarı 38 de idi

Sanctus10

80+
Bi 200 TL daha eklerseniz 1660S alabilirsiniz ona vereceğiniz paraya
Haklısınız ben hazir sistem aldigim icin icinde vardi yani indirimliydi oyizden aldim yoksa verilmez gercekten

Kesinlikle inno3d almalısın furmark testinde 63 dereceyi geçmiyor oc yaptığım halde ve GTA 5 ultra 59 derece oynuyorum fan sesde yapmıyor otomatik ısısına göre ayarlıyor 63 derece Max gördü fan ayarı 38 de idi

Knk bende msi dı biliyosun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,567
Üyeler
168,649
Son üye
Ricalex Rafaresma
Top Bottom