Yaptığın OC'Ye göre değişir. Bazen kötü bir Overclock yaparsın FPS düşer bazen de öyle bir OC yaparsın ki FPS'ler tavan yapar.Tamamdır teşekkur ederim bilginiz için peki oc yaptigimizda ne kadarlik bi fps artisi oluyor bilginiz varmı
Bazen iki katına çıkıyor neredeyse.Anladım mesela en fazla kac fps artar
Tamamdır teşekkur ederim bi düşündümde gerek yok yanlış bir sey olur filanBazen iki katına çıkıyor neredeyse.
Ama bunlar için OC performansı çok iyi bir işlemci veya ekran kartına ihtiyacınız var.
@RevDeisDou manyak bir overclockçudurFPS'leri de uçuruyordur herhalde
![]()
Doğru bazen o kadar yanlış bir OC yapılıyor ki sistem performansı yarıya düşüyor. Aynı zamanda sistem stabil çalışmayabiliyor. Bilmiyorsanız yapmanızı önermem illa da yapacaksanız mutlaka iyi bilen birine yaptırın veya ondan yardım alın.Tamamdır teşekkur ederim bi düşündümde gerek yok yanlış bir sey olur filan
Evet yaparsam öyle yaparim zatende suan pek aklimda yetiyo bana kendi fpslerimDoğru bazen o kadar yanlış bir OC yapılıyor ki sistem performansı yarıya düşüyor. Aynı zamanda sistem stabil çalışmayabiliyor. Bilmiyorsanız yapmanızı önermem illa da yapacaksanız mutlaka iyi bilen birine yaptırın veya ondan yardım alın.
ben memnunum bunun üzerlerine çıkmassın yeter.Çok fazla bende furmark ta 63 u geçmiyor GTA 5 59 derece ve ufak oc yaptık