Aynı model bendede var gpu 65c cpu 75 derecelerde geziyor 180-220 fps alıyorumLenovo IdeaPad Gaming 3. Laptopun sol tarafı yanıyor sağ taraf serin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu sıcaklık neden? Soğutucu da kullanıyorum.
Sıcaklık İşlemci farkından dolayı mı sence? Birde RAM 16 mı 8 mi?Aynı model bendede var gpu 65c cpu 75 derecelerde geziyor 180-220 fps alıyorum
Bf5 gibi ağır oyunlarda işlemci 100c lere kadar çıkıyor. Benimki ryzen 5 modeli
Ram 16Sıcaklık İşlemci farkından dolayı mı sence? Birde RAM 16 mı 8 mi?
İşlemcinin sıcaklığa farkı en fazla 5c olur laptopta. Fps ise 10 15 fps fark olurSıcaklık İşlemci farkından dolayı mı sence? Birde RAM 16 mı 8 mi?
15 fps yükselir en az. Lenovo bilgisayarlardaki tek sıkıntı fanları hiçbir şekilde elle kontrol edilemiyor olması. Lenovo vantage dan performans moduna aldınızmıBenim 8. Bu kadar FPS farkı yaratır mı? Yaratiyorsa 16'ya yükselteceğim.
Yok vantage ellemedim hiç. Sadece Windows oyun modu açık. Alayım mı?15 fps yükselir en az. Lenovo bilgisayarlardaki tek sıkıntı fanları hiçbir şekilde elle kontrol edilemiyor olması. Lenovo vantage dan performans moduna aldınızmı
Yüklü deyilse indirin bios u falan otomatik güncelleyebilirsiniz ordan sağda sessiz dengeli ve performans modları var performans moduna alınYok vantage ellemedim hiç. Sadece Windows oyun modu açık. Alayım mı?
Onu bende denedim. Ama benle aynı fps i alıyorsun. Benim sistem R3 3100 Rx570 16gb ram. Nasıl oluyor anlamıyorum hatta bende bazen 130lara düşüyor 8v8 de.Saçma bir durum hocam bende'de gtx 1050 üzerinden oldu ben oyunu yeniden yükledim düzenledi şuan 220 180 fps alıyorum sende dene bence.
Geçmiş Olsun Ben Sildim yükledim düzendi Allah yardımcın olsun Reis.Onu bende denedim. Ama benle aynı fps i alıyorsun. Benim sistem R3 3100 Rx570 16gb ram. Nasıl oluyor anlamıyorum hatta bende bazen 130lara düşüyor 8v8 de.