Gtx 1650 vs rx 6500xt

akinuzgul

80+
Reaksiyon skoru
117

Sizce bu zamanda hangi ekram kartını tercih etmeliyim arkadaşlar?

sıfır olmak zorunda mı ve max bütçen kaç

Sizce bu zamanda hangi ekram kartını tercih etmeliyim arkadaşlar?
Ben ikisinide kullandım. Performanslar hemen hemen aynıydı. RX6500xt bir tık daha öndeydi lakin o da ara sıra wattman hatası veriyordu.

6500xt genel anlamda sıkıntılı bir kart, amd nin son yıllarda ürettiği en kötü kartlardan bir tanesi diyebilirim ikinci elden 3060, 6600xt veya 6650xt alman çok çok daha iyi olacaktır

Wattman sorunu yüzünden artık asla nvidia'dan vazgeçmiyorum. Şu anda 1650 kullanıyorum. İkisi arasında seçim yapsam yine 1650 seçerim.

6500xt genel anlamda sıkıntılı bir kart, amd nin son yıllarda ürettiği en kötü kartlardan bir tanesi diyebilirim ikinci elden 3060, 6600xt veya 6650xt alman çok çok daha iyi olacaktır
İkinci ele sıcak bakmıyorum hocam fazla, 1660s 6gb nasıldır sizce?
Post automatically merged:

Wattman sorunu yüzünden artık asla nvidia'dan vazgeçmiyorum. Şu anda 1650 kullanıyorum. İkisi arasında seçim yapsam yine 1650 seçerim.
Fiyatı da daha uygun açıkçası

Evet 0 istiyorum, max 5k ya çıkabilirim

İkisinden de daha iyidir ama dediğim gibi ikinci el alman en iyi seçenek bu bütçede. Temiz düzgün garantili bi şey bulabilirsen sıkıntı olmaz. Zaten bu tip kartların miningle falan çok bi işi yok

Post automatically merged:

Fiyatı da daha uygun açıkçası
5k'ya Facebook Gpu World'den 6700xt çek güvenilir bir satıcıdan. O kartlara o paralar verilmez.

Geri