bence 10100fArkadaşlar öncelikle merhaba.apu bir sistemim var ikinci el gtx 1660 alıyorum şuan sistemde ryzen 3 3200 g var.yeterli olacağını düşünmüyorum elimdeki işlemciyi satıp yerine en makul değerde ne alabilirim şimdiden teşekkürler.
Hazır elinde amd anakartı varken ryzen 3 3100 ya da ryzen 5 5500 alabilirsinArkadaşlar öncelikle merhaba.apu bir sistemim var ikinci el gtx 1660 alıyorum şuan sistemde ryzen 3 3200 g var.yeterli olacağını düşünmüyorum elimdeki işlemciyi satıp yerine en makul değerde ne alabilirim şimdiden teşekkürler.
hocam a320 maksimum 3. Nesil destekliyor maalesefişlemcinizi satıp ryzen 5 5500 alın derim
Bence değişmeyin o zaman ilerde bütçeniz olduğunda anakartla beraber değişirsiniz.hocam a320 maksimum 3. Nesil destekliyor maalesef
hmmm anladim ozaman teşekkür ederim iyi akşamlarBence değişmeyin o zaman ilerde bütçeniz olduğunda anakartla beraber değişirsiniz.
Rica ederim Sana dahmmm anladim ozaman teşekkür ederim iyi akşamlar![]()
Bazı anakart üreticileri eski anakartlara bios güncellemesiyle yeni ryzen desteği getirebiliyor. Belki anakartınız güncellemeyle desteklerhocam a320 maksimum 3. Nesil destekliyor maalesef