Bence gerek yok. Bugün alsan yarın bir sıkıntı çıkarabilir 1070 (garantisi olmadığını varsayıyorum)Arkadaşlar İNNO3D GTX 1660 kartım var 1 buçuk sene daha garantisi devam ediyor, bunu 2. elden GTX 1070 ile takaslayıp 1070 e O.C mu yapsam ?
Bence gerek yok. Bugün alsan yarın bir sıkıntı çıkarabilir 1070 (garantisi olmadığını varsayıyorum)
Garantisi bitmiş olur çünkü kart eski zaten satanların neredeyse hepsinin garantisi bitmiş ve çok da kullanılmıştır o zaman gerek yok dimi.Mantıklı ama alacağın kartın modeli ve ne kadar kullanıldığı önemli.
Yani gerek yokGarantisi bitmiş olur çünkü kart eski zaten satanların neredeyse hepsinin garantisi bitmiş ve çok da kullanılmıştır o zaman gerek yok dimi.
Ben takas etmezdim
Güncel kartımı kullanmaya deva ederdim
Hocam zaten 1660S e daha yakın bir kart ama işte garanti ve yorulmuş olma ihtimali sorun.OEM kart varmış 1700'e. Takas yapılabilir aslında.
Yerine göre 1070 iyi fark atabiliyor.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alıntıyı görüntüle
1070 1660 Super gücünde üstüne niye para versinler? Efenin para vermesi lazım.Yani gerek yok
Üstüne para verirse 1070 tercih edebilirsin