Neler Yeni

Gtx 1660 nasıl? Almaya değer mi (7.000 tl)

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Nereden bakıyorsun sen bu fiyatlara? Sıfır satan yerlere bakıyorsan, ben 2. el olarak söylüyorum size.
13 K fiyata bu kart alınır mı sence?
13-14K fiyata ben sana sıfır RTX 3070 bulurum. Hatta daha da ucuza bulunur yurt dışı olur ama.
Hepsiburada da msi geforce rtx 2060 super gaming 8gb ddr6 12.699 tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

newegg-ebay gibi sitelerden getirtiyorsunuz çok detaylı bilgim yok forumda daha bilgili arkadaşlar var konu açarsanız yardımcı olurlar
Anladım saolun genede

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Hepsiburada da msi geforce rtx 2060 super gaming 8gb ddr6 12.699 TL

Anladım saolun genede
Yahu dostum onlar piyasadan bir haberler (aslında biliyorlar). Miningciler belki oltaya düşer diye fiyat şişirip koymuşlar, resmen gel ben seni hem de senin rızanla dolandırayım demişler.

Beratic

80+
Hepsiburada da msi geforce rtx 2060 super gaming 8gb ddr6 12.699 TL

Anladım saolun genede
Hocam hepsiburadanın fiyatları çok saçma RX570 8GB da orada 7k

Yahu dostum onlar piyasadan bir haberler (aslında biliyorlar). Miningciler belki oltaya düşer diye fiyat şişirip koymuşlar, resmen gel ben seni hem de senin rızanla dolandırayım demişler.
+++

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Ekran kartı stokları ne alemde acaba almaya kalksak alabilirmiyiz?

Hocam hepsiburadanın fiyatları çok saçma RX570 8GB da orada 7k

+++
Peki sen hangi siteden almamı tercih edersin yada bakmamı?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Bir çok yerde stok sorunu çekiliyor. Geçenlerde İncehesap Gaming Gecesi kampanyasında RTX 3060 koydu 8000TL fiyata 5 adet. Herhalde bir kaç saniyede tükendi. Düzelmesini bekleyin veya böyle fırsatları kovalayın.

Beratic

80+

Peki sen hangi siteden almamı tercih edersin yada bakmamı?
Hocam ne yalan söyleyeyim o konuda yardımcı olamayacağım ama şunu söyleyebilirim ki en son bakacağınız yer hepsiburada olmalı çünkü insanlar ne kadar kazıklasam kârdır mantığı ile satışa koyuyorlar(sadece ekran kartlarını değil) hele ki bir de böyle zor stok olmayan,doların yüksek olduğu bir dönemde ellerine daha çok fırsat geçti sahibinden,letgo gibi yerlerdeki fırsatçılar bile oradaki fırsatçıların yanında hiçbirşey

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Hocam ne yalan söyleyeyim o konuda yardımcı olamayacağım ama şunu söyleyebilirim ki en son bakacağınız yer hepsiburada olmalı çünkü insanlar ne kadar kazıklasam kârdır mantığı ile satışa koyuyorlar(sadece ekran kartlarını değil) hele ki bir de böyle zor stok olmayan,doların yüksek olduğu bir dönemde ellerine daha çok fırsat geçti sahibinden,letgo gibi yerlerdeki fırsatçılar bile oradaki fırsatçıların yanında hiçbirşey
Ne diyim allah razı olsun bunu öğrendiğim iyi oldu hep ordan bakıyodum hatta sen söylemesen pcyi de ordan alıcaktım allahtan ayıktırdın

Beratic

80+

Kapiciveyselefendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus emre yapar
Ne diyim allah razı olsun bunu öğrendiğim iyi oldu hep ordan bakıyodum hatta sen söylemesen pcyi de ordan alıcaktım allahtan ayıktırdın
Rica ederim hocam ne demek 😊
https://www.incehesap.com/flexy-silver-fiyati-48781/ bakın bu sistemi alabilirsiniz forumdaki arkadaşlara da danışarak
13 bin TL'ye çok güzel sistem aslında 2.5 k da monitöre versek diğer ıvır zıvırlarla 4k desek 17k oluyo bunu gözden geçiricem

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
İndirim kovalamasanız bile akakçeden falan en düşük fiyatlı ürüne bakabilirsiniz.

Beratic

80+

13 bin TL'ye çok güzel sistem aslında 2.5 k da monitöre versek diğer ıvır zıvırlarla 4k desek 17k oluyo bunu gözden geçiricem
Üstünde bazı değişiklikler yapılması gerekli (bence) ben aman aman bilgili biri değilim bilgili arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar konu açıp danışmayı unutmayın derim

Top Bottom