YiğitAysul
80+ Silver
Abdullah abi yaza kadar beklememizi tavsiye edermisin ?Şuan ekran kartı stoğu yok yakın zamanda sistem yapmam
Abdullah abi yaza kadar beklememizi tavsiye edermisin ?Şuan ekran kartı stoğu yok yakın zamanda sistem yapmam
Abdullah abi merhaba, hepsiburada linki çalışmıyor telefonda. Bir sıkıntı mı var?Anlık olarak Trendyol üzerinden 7660 TL 'ye alınabiliyor
ÜRÜN LİNKİ: https://ty.gl/vyh38mt
ÜRÜN LİNKİ: https://app.hps.im/d7ct/b7a81326
Nitro-n50-610 modelinde kullanılan parçalar;
İŞLEMCİ: i5 10400F
RAM: 8GB 2666MHz (10400F'in üst frekans sınırı zaten )
VGA: GTX 1660 Super
PSU: LiteON 500W 80+ GOLD
M2 SSD: WD 512GB
ANAKART: Acer için üretilen 4 RAM girişli ve Wi-Fi karta sahip sınıfına göre üst bir anakart
EKSTRA: Windows Lisansı
NOT: tabii ki de hazır marka sistem yanlısı değilim hiçbir zaman da olmadım ama marka sistem kampanya yapıp fiyatına göre iyi iş çıkartınca da görmezden gelemem.
kaynak:
Abdullah abi merhaba, hepsiburada linki çalışmıyor telefonda. Bir sıkıntı mı var?
Aynen bende aynı düşünüyorum. Dün gece hikayende kasayı gördümve bugün gündüz 1 adet spariş geçtim. Şuan kargoda yarına gelecek gibi duruyor. Kasa RGB vs değil ama donanım özelliklerine bakarsak tam F/P ürünü. Markası Acer olduğunu düşünürsek anakartın markasız olmasına rağmen kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Aksi durumda Acer bu modelinde yer vermezdi zaten. Ev kullanıcıları için tavsiye ederim.Ne aldığına bakacaksın bu fiyata sana 2 ram slotu mu veriyor m2 desteği olmayan H410 mu veriyor? ne veriyor?
Anakart fiyatına göre çok çok fazla bile bir gözünde canlandır bu anakartın markası Asus olsa bir Wi-Fi ve 4 Ram destekli Asus anakart kaç para olur? sanırım bu yeterli cevap teşekkürler
Video da gpu 80 derecelerde bu sıkıntı yaratmaz mı ?Aynen bende aynı düşünüyorum. Dün gece hikayende kasayı gördümve bugün gündüz 1 adet spariş geçtim. Şuan kargoda yarına gelecek gibi duruyor. Kasa RGB vs değil ama donanım özelliklerine bakarsak tam F/P ürünü. Markası Acer olduğunu düşünürsek anakartın markasız olmasına rağmen kalitesiz olduğunu düşünmüyorum. Aksi durumda Acer bu modelinde yer vermezdi zaten. Ev kullanıcıları için tavsiye ederim.
Diğer arkadaşların soruları varsa kasa gelince kontrol eder cevaplayabilirim.
miningciler gelmeden alıneyw