ağa devlet niye el atmıyor dolandırı ise yada başka kurum meraktan soruyomGüvenilir değil ordan ürün alanlar uğraşıyor haberlere çıktı istanbulbilism yuzunden magdur olanlarda var yuz milyonlarca TL dolandirilidi insanlar!
ağa devlet niye el atmıyor dolandırı ise yada başka kurum meraktan soruyomGüvenilir değil ordan ürün alanlar uğraşıyor haberlere çıktı istanbulbilism yuzunden magdur olanlarda var yuz milyonlarca TL dolandirilidi insanlar!
Ventus alabilirsin gigabytetan daha iyi diye biliyorum daha serin çalışıyor yasin çelik kullanıyordu ama etiketleyemedimgigabayte 1660 super mi alayım msı 1660 super ventus mu alayım sence ?_
Onu bana değil devletine söyleyeceksin, terslemek gibi olmasın ama devletde diyor, yani güvenilir bir yer değil, adı yeni, bilinmiyor nasi bir firma, malı ucuz satıyor, niye alıyorsun yani düşün.ağa devlet niye el atmıyor dolandırı ise yada başka kurum meraktan soruyom
Sen Kimsinde benim ne soliceğime karar veriyorsun lolipopOnu bana değil devletine söyleyeceksin, terslemek gibi olmasın ama devletde diyor, yani güvenilir bir yer değil, adı yeni, bilinmiyor nasi bir firma, malı ucuz satıyor, niye alıyorsun yani düşün.
Zaten gir fiyatlara bak piyasanın baya altında hersey belli bi problem oldugu işkillendim ondan actım konuyu bende simdi ögrendim dolandırıcı olduklarınıağa devlet niye el atmıyor dolandırı ise yada başka kurum meraktan soruyom
Bi kendi tipine bak birde bana bak (!)Sen Kimsinde benim ne soliceğime karar veriyorsun lolipop
şakalan şaka gül diyeBi kendi tipine bak birde bana bak (!)
Bossbilişim hali hazida davaları olan yuzlerce kişiyi dolandirmakla suçlanan ve birçok sabikasi olan bir firma alişveris yapmayinMerhaba:
GTX 1660 SUPER Ekran kartı almayı düşünüyorum en ucuzu n11 de 2150 TL günlerden beri fakat suan bosbilisim diye sitede 2 bin diyo bu üründe bi problem sorun varmı farklı bi ürün mü yada bos bilisim günenilirmi kısacısa alınır mı alınmazmı acaba ?
Gigabyte GV-N166SOC-6GD GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB GDDR6 1920 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express x16 3.0
Ekran Kartı GV-N166SOC-6GD Gigabyte GV-N166SOC-6GD GeForce GTX 1660 SUPER 6 GB GDDR6 1920 bit 7680 x 4320 pixels PCI Express x16 3.0www.bossbilisim.com