hasansavage
80+
hangisi daha iyi?
5600xthangisi daha iyi?
5600 XT daha iyi arada 500 Filan fiyat farkı var ama 5600 XT alacaksan düzgün soğutmalı almanı öneririm güncelledikten sonra ısınma sorunu yaşyabilirsi.nhangisi daha iyi?
ben Nvidia optimizasyon üstünlüğünden dolayı 1660S derim güzel bir oc ile 1660 ti oluyor 5600xt yi sollar
5600xt 2060 gücünde yanlışın var. oc yap 2060ı sollasınben Nvidia optimizasyon üstünlüğünden dolayı 1660S derim güzel bir oc ile 1660 ti oluyor 5600xt yi sollar
amd nin her kartında sorun var neredeyse yok ısınma sorunu yok çok güç tüketimi optimizasyonları sıkıntılı olabiliyor ben şahsen daha fazla para verip kafamın rahat olmasından yanayım nvidia optimizasyon üstünlüğü ve ısınmayan kartları ile şahane5600xt 2060 gücünde yanlışın var. oc yap 2060ı sollasın
5600xt nin hangi mimari ile yapıldığını bilmiyorsun galiba?AMD nin her kartında sorun var neredeyse yok ısınma sorunu yok çok güç tüketimi optimizasyonları sıkıntılı olabiliyor ben şahsen daha fazla para verip kafamın rahat olmasından yanayım Nvidia optimizasyon üstünlüğü ve ısınmayan kartları ile şahane
Kart ısınması modelden modele değişir mesela eski asus tuflar yanıyor.AMD nin her kartında sorun var neredeyse yok ısınma sorunu yok çok güç tüketimi optimizasyonları sıkıntılı olabiliyor ben şahsen daha fazla para verip kafamın rahat olmasından yanayım Nvidia optimizasyon üstünlüğü ve ısınmayan kartları ile şahane