Nzxt T120 Yerine İd-Cooling Se-224XT Al Daha Sessiz Daha Kaliteli Daha Serin Çalışır Kasayı Değiştir Çünki Am5 Yüksek Hızlara Sahip İşlemcilere Hitap Ettiği İçin Anakartlarda Bi Hayli Sıcak Çalışır 2.Elden Kasa Alabilirsin Ben Cooler Master H500P Aldım 2k Ya Şuan 3-4k Arası Var Birkaç Şehirde 2.Elde Sağlam Bi Araştırma Yap 1 Hafta Falan Aceleye Getirmeden Ramlar Cl40 5200Mhz'e Göre Çok Yüksek 6000Mhz CL38 Ramlar Var Kasa Ve Ram'i 2.Elden Alabilirsin Pek Sorun Olmaz Anakart Güzel Çok Çok Fazlasıyla İdare Eder 7500f R7 5800x3D'Den Daha Güçlü Bir İşlemci Zaten Bu Sisteme Birde Ufak Bi O.c Yap Uğraşmak İstemezsen Hiç Yoktan Ramlarin CL Değerleri İle Oyna Değerleri Düşük Yüksek Mhz'lerde Düşük Gecikme Sana Bi Hayli Fps Katar Sistemden Tam Performans Almış Olursun İşletim Sistemi Olarakta Win10 Home Kullan Hepsini Denedim İçlerinde En Az Hata Veren Ve En Az Sistemi Yoran Home Oldu Son Olarak Tavsiyem İşlemciyi 7600 Veya 7600x Yapabilirsen Canavar Gibi Olur Macun Olarak Direk Mx-4 Kullan F/P Ürün Kaliteli Veya Mx-6 Kullan Ama Arada 3 Derece Var Mx-6 Genelde Daha Yoğun Olduğundan Laptoplar'da Kullanılıyor Tercih Senin Ama Kasayı Kaliteli bir şey Al Sac Kalitesi Cidden Çok Önemli Aksine Kasa 3.Temizleme Veya Montajda Fazla Zorlarsan Elimde Kalır
Ben biraz da görünüş olsun diye parçaları siyah seçtim kule tipi yerine yek fanlı sıvı soğutucu alsam olur mu öneriniz var ise söyleyebilirsiniz ram konusunda pek bilgim yok attığım ram fiyatına yakın bir tane önerir misiniz? işlemci konusunda ekran kartım ile darboğaz olur mu 7600 ile 7600x arasında fark yok 7600x alabilirim duruma göre tek korkum darboğaz yapması
Dediğim gibi eğer sıvı soğutucu işimi görecekse kasayı değiştirmeyelim eğer görmez diyorsanız atx boyutta full siyah bir kasa önerebilirsiniz bir de 16 gb ram fiyatına göre işlemci değiştirirsem bir sonraki ay da parça parça alıp ram i 32 yapabilirim direkt
Link ile atabilirseniz sevinirim çok uzun ve açıklayıcı yazmışsınız teşekkür ederim