monitörde hdmi yok gibi duruyor, dönüştürücü alırsan vga´yı hdmi´ye dönüştürürsün öyle kullanırsınbu benim monitörüm internette modelini arattım ve buldum yeni sistem alınca bu montitör ile uyumlu olur mu ekran kartı 1660 Tİ
dönüştürücü çalışmayabilir diye korkuyorummonitörde hdmi yok gibi duruyor, dönüştürücü alırsan vga´yı hdmi´ye dönüştürürsün öyle kullanırsın
Başka çözüm yok maalesef monitörünüzde hdmi girişi varmı?dönüştürücü çalışmayabilir diye korkuyorum
bende dönüştürücü kullanıyorum, vga´yı hdmi yaptım ve hiçbir sorun olmadı şuanda 2. monitörüm için kullanıyorumdönüştürücü çalışmayabilir diye korkuyorum
dönüştürüüc çalışmayabilir diye korkuyorumdönüştürücü almalısınız.
banada atar mısın linkinibende dönüştürücü kullanıyorum, vga´yı hdmi yaptım ve hiçbir sorun olmadı şuanda 2. monitörüm için kullanıyorum
internetten almadım ama benzerini bulursam atıcam bi dakikadönüştürüüc çalışmayabilir diye korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada atar mısın linkini
tamamdır saolinternetten almadım ama benzerini bulursam atıcam bi dakika
dönüştürüüc çalışmayabilir diye korkuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
banada atar mısın linkini
hocam kaliteli bir dönüştürücü alırsan çalışmama ihtimali çok düşükdönüştürücü çalışmayabilir diye korkuyorum
tamamdır saolsanırım aynısını buldum, bunu kullanıyorumProjeksiyon Kabloları Modelleri ve Fiyatları - n11
Projeksiyon Kabloları ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Projeksiyon Kabloları çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com