tamamdır saol
aga valla anlamıyom ki ben böyle işlerdenEn kötü HDMI ile bağlamanız daha sağlıklı olur. 1660Tİ'lı bir sistemi olan zaten ya HDMI ya da DP kullanır.
birde görüntü kalietsinde düşüş olur muEn kötü HDMI ile bağlamanız daha sağlıklı olur. 1660Tİ'lı bir sistemi olan zaten ya HDMI ya da DP kullanır.
Olur. VGA en eski görüntü çıkış birimi. HDMI veya Display Port ile görüntü almanız daha iyi olacaktır.aga valla anlamıyom ki ben böyle işlerden
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde görüntü kalietsinde düşüş olur mu
o zaman arkadaşın attığı link iyi mi kötü müOlur. VGA en eski görüntü çıkış birimi. HDMI veya Display Port ile görüntü almanız daha iyi olacaktır.
görüntü kalitesi iyiyse link atar mısındüzgün kaliteli bir dönüştürücü alıp kullanabilirsin. benim ikinci monitörüm dönüştürücüyle bağlı şuan. aldığımda 1 gün boyunca görüntü gelmemişti tam iade edecekken bi anda açılmıştı ondan alırsan ve böyle bir şeyle karşılaşırsan en iyisi biraz beklemek
Hocam dönüştürücüler hakkında bilgi sahibi değilim. Yanlış bilgilendirmeyeyim.o zaman arkadaşın attığı link iyi mi kötü mü
saol reisHocam dönüştürücüler hakkında bilgi sahibi değilim. Yanlış bilgilendirmeyeyim.
İlk reaksiyonun benden olsun ^^saol reis
ben buraya soru sormaya falan geldim onlar ne işe yarıyor bilmiyorum ama teşekkür ederim.İlk reaksiyonun benden olsun ^^
görüntü kalitesi iyiyse link atar mısın
vga görüntü kalitesini düşürmüyor mu?DVI-Dual to VGA Aktif Dönüştürücü 24+1 DVI VGA Aktif Çevirici Fiyatları ve Özellikleri
DVI-Dual to VGA Aktif Dönüştürücü 24+1 DVI VGA Aktif Çevirici en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com