memz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
rdr2 bugpunk2077 flnÖrneğin?
rdr2 bugpunk2077 flnÖrneğin?
Bu kartı almayın derim çünkü fazla fan sesi gelecek ve bu sizi rahatsız etmiyorsa alabilirsiniz.Ekran kartım bu:
Kaç sene sonra düşük grafiklerde oynamaya başlarım?GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA
GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GTX 1660 SUPER OC ITOPYA'da.www.itopya.com
Ne alaka kasanın içine girersen gelir kasa la aramda 20 cm var bana ses gelmiyor ses gelsin diye kulaklığı çıkarıyorum yurt yok geneBu kartı almayın derim çünkü fazla fan sesi gelecek ve bu sizi rahatsız etmiyorsa alabilirsiniz.
Yanlış bilgilendirme; ben kullanıyordum çok ses yapıyordu size mi inanayım yoksa kendime mi ? Öğrenin de gelin tamam mı ? Gigabyte'nın bu serisi ses yapan bir seri biraz araştırma yapın.Ne alaka kasanın içine girersen gelir kasa la aramda 20 cm var bana ses gelmiyor ses gelsin diye kulaklığı çıkarıyorum yurt yok gene
ahahahhaha kendi kartının sesi olunca sanırım sizin gözünüzde her kart sesli oluyor gigbyte serisi kulanıyorum kaç yıldır sizin marka kötülemenizemi inansın millet biraz araştırma lütfenYanlış bilgilendirme; ben kullanıyordum çok ses yapıyordu size mi inanayım yoksa kendime mi ? Öğrenin de gelin tamam mı ? Gigabyte'nın bu serisi ses yapan bir seri biraz araştırma yapın.
Yenisini bekliyim mi2yıl her yıl yenisi çıkıyor. ve bir tık eskidi
Benim 12 yıllık pc var hala kullanıyorum e tabi güncel oyunlar oynanmıyorRahat 3 yılı var
Yahu hiç mi araştırma yapmıyorsunuz her şeyi körü körüne mi alıyorsunuz acaba ? Ben biliyorum bu kartın fanlarının sesli çalıştığını neyi araştıracağım gidin bu kartın satıldığı herhangi bir yerin yorumlarına bakın görürsünüz. Size burada bir şey anlatmaya çalışmayacağım sizde biliyorsunuz sesli çalıştığını ama inkar ediyorsunuz neden; çünkü bu karta para verdiniz ve bunun kusursuz olduğunu "Hayal ediyorsunuz" hayal ama işte, aksini düşünmek bile istemiyorsunuz. Teknoloji işi biraz da şans işi ve burada insanlara yanlış yönlendirme de yapmayın lütfen. Bir şeyden emin değilseniz öneri yapmayınız.ahahahhaha kendi kartının sesi olunca sanırım sizin gözünüzde her kart sesli oluyor gigbyte serisi kulanıyorum kaç yıldır sizin marka kötülemenizemi inansın millet biraz araştırma lütfen
Windforce modelleri ortada ki fanın diğerlerine göre ters döner ve sıcaklığı minumum seviyeye indirmeye çalışır. Fakat bu mühendislik düşüncesi ses çıkartıyor. Aynı yöne dönmedikleri için ortada ki fanın işi zorlaşıyor. Çünkü 2 yerden de hava atmaya çalışıyor. O yüzden ortada ki fan ses çıkartıyor diye biliyorum. Cümlelerinizi desteklemek istedim.Yahu hiç mi araştırma yapmıyorsunuz her şeyi körü körüne mi alıyorsunuz acaba ? Ben biliyorum bu kartın fanlarının sesli çalıştığını neyi araştıracağım gidin bu kartın satıldığı herhangi bir yerin yorumlarına bakın görürsünüz. Size burada bir şey anlatmaya çalışmayacağım sizde biliyorsunuz sesli çalıştığını ama inkar ediyorsunuz neden; çünkü bu karta para verdiniz ve bunun kusursuz olduğunu "Hayal ediyorsunuz" hayal ama işte, aksini düşünmek bile istemiyorsunuz. Teknoloji işi biraz da şans işi ve burada insanlara yanlış yönlendirme de yapmayın lütfen. Bir şeyden emin değilseniz öneri yapmayınız.
Biliyorum hocam haklısınız öyle, ama bu kart zaten 2 fanlı 2 fanlı modelde de bu teknoloji var biliyorum ama ben genel olarak bu kartın sesli olduğunu söyledim arkadaş ise kendisi kullandığı için bunu inkar ediyor ben biliyorum bu kartın sesli çalıştığını. Cümleleri mi desteklediğiniz için de teşekkür ederim inşallah arkadaş kavrayabilir.Windforce modelleri ortada ki fanın diğerlerine göre ters döner ve sıcaklığı minumum seviyeye indirmeye çalışır. Fakat bu mühendislik düşüncesi ses çıkartıyor. Aynı yöne dönmedikleri için ortada ki fanın işi zorlaşıyor. Çünkü 2 yerden de hava atmaya çalışıyor. O yüzden ortada ki fan ses çıkartıyor diye biliyorum. Cümlelerinizi desteklemek istedim.
Hahahha sizin kartlarınızda sıkıntı varsa bilemem kendi kulandıgımamı inanıcsm siizn gibi insanların herşeyi kötülediklerine mi anladım kadarıyla sizin dediniz bu kart sıfır seste çalışmalı bu kart zamanında 2-3 k bişeydi sıfır ses diye bişey yoktur fazla sesinde yoktur orta sekmen bi kart oldugundan fan sesi duymanız normal ki abartıyorsunuzBiliyorum hocam haklısınız öyle, ama bu kart zaten 2 fanlı 2 fanlı modelde de bu teknoloji var biliyorum ama ben genel olarak bu kartın sesli olduğunu söyledim arkadaş ise kendisi kullandığı için bunu inkar ediyor ben biliyorum bu kartın sesli çalıştığını. Cümleleri mi desteklediğiniz için de teşekkür ederim inşallah arkadaş kavrayabilir.