gtx 560 se 1.5 Gblı Sistem alınır mı? YARDIM LÜTFEN

Soket yapısı çok eski haliyle işlemci de bir yere kadar. Aldığınız sistem eski yani şuan fiyatı fena değil ama bu fiyata ddr4 toplarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300w bile yeter bu sisteme o kadar şey etmeye gerek yok
Harici ekran kartı iyi mi? reis performansı nasıl bu attığın ilandaki

Reis ilana bişey yazmamış sorim bi olmadan oluyormu güç kaynağı pek bı bilgim yok kusura bakmayın ilk masaüstü PCM olucak
Güç kaynağı çok önemlidir. Elektrik kaçağında patlama riski bile var. Kaç watt, hangi marka, kaç 80+ ve korumaları neler sormanızı öneririm. Olmazsa olmaz.

Güç kaynağı çok önemlidir. Elektrik kaçağında patlama riski bile var. Kaç watt, hangi marka, kaç 80+ ve korumaları neler sormanızı öneririm. Olmazsa olmaz.
+80 sertifikası o psunun verimliliğini gösterir. elektrik kaçağında hiç bir psu neredeyse patlamaz sadece aşırı yüke binip kendini yakar. maksimum içindeki kapasitörlerden birkaçı patlar. bu sistem 300wın hepsini kullanmayacak bile.

+80 sertifikası o psunun verimliliğini gösterir. elektrik kaçağında hiç bir psu neredeyse patlamaz sadece aşırı yüke binip kendini yakar. maksimum içindeki kapasitörlerden birkaçı patlar. bu sistem 300wın hepsini kullanmayacak bile.
Hocam güç kaynağında yaşananları söyledim. Patlar derkende herhalde bomba gibi patlamadığını çoğu kişi biliyordur.

abi adamsın o güç kaynağının ilanını arıyordum
H.o reis
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis 500 wattmış PSU aldım sistemi dün 2400 e iyi mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,518
Üyeler
185,756
Son üye
Hayrett
Geri