Strelok
80+ Silver
Bu hocam bana çok yardımcı oldu oyun bile hediye etti sağolsun nickini muratofthe gariban olarak bildiğim için etiketleyemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Evil Belief @55superx @Lebedev @DerratiX @Che_ @RevDeisDou bı kaç darboğaz yorumunuzu gördüm hocalarım bilginiz varsa yardımcı olabilir mis
Bu hocam bana çok yardımcı oldu oyun bile hediye etti sağolsun nickini muratofthe gariban olarak bildiğim için etiketleyemedim
@Evil Belief @55superx @Lebedev @DerratiX @Che_ @RevDeisDou bı kaç darboğaz yorumunuzu gördüm hocalarım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
1080P de yaklaşık %10-15 darboğaz var ama elinizdeki kart GT1030e denk bir kart
Depolama kasa ve güç kaynağı size kalmış
En az 400w güç kaynağı kullanın
Elinizdeki parçaları satıp üstüne tamamlayıp alabilirsiniz, hayırlı olsun inşallah
Hem de içinde grafik işlemci var3200 ilan koy her yere 1-2 hafta bekle
1000TL'ye i3 8100 de bulunuyor 800-900'e 1200 almak yerine onu almak daha mantıklı. Çok daha güçlü işlemci