GTX 560 SE ile Darboğaz Olmicak işlemci önerisi.

Bu hocam bana çok yardımcı oldu oyun bile hediye etti sağolsun nickini muratofthe gariban olarak bildiğim için etiketleyemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Evil Belief @55superx @Lebedev @DerratiX @Che_ @RevDeisDou bı kaç darboğaz yorumunuzu gördüm hocalarım bilginiz varsa yardımcı olabilir mis
Bu hocam bana çok yardımcı oldu oyun bile hediye etti sağolsun nickini muratofthe gariban olarak bildiğim için etiketleyemedim

@Evil Belief @55superx @Lebedev @DerratiX @Che_ @RevDeisDou bı kaç darboğaz yorumunuzu gördüm hocalarım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz

1080P de yaklaşık %10-15 darboğaz var ama elinizdeki kart GT1030e denk bir kart
Depolama kasa ve güç kaynağı size kalmış
En az 400w güç kaynağı kullanın
Elinizdeki parçaları satıp üstüne tamamlayıp alabilirsiniz, hayırlı olsun inşallah

3200 ilan koy her yere 1-2 hafta bekle

1000TL'ye i3 8100 de bulunuyor 800-900'e 1200 almak yerine onu almak daha mantıklı. Çok daha güçlü işlemci
Hem de içinde grafik işlemci var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

1080P de yaklaşık %10-15 darboğaz var ama elinizdeki kart GT1030e denk bir kart
Depolama kasa ve güç kaynağı size kalmış
En az 400w güç kaynağı kullanın
Elinizdeki parçaları satıp üstüne tamamlayıp alabilirsiniz, hayırlı olsun inşallah

Hem de içinde grafik işlemci var
Daha düşük sisteme geçmesine gerek yok

Daha düşük sisteme geçmesine gerek yok
Gerçekten daha dusukmus ama gösterdiğim ekran kartı f/p yiğidi öldür hakkını yeme

Gerçekten daha dusukmus ama gösterdiğim ekran kartı f/p yiğidi öldür hakkını yeme
Ayrıca GTX 460 160 watt çekerken GTX 560 270 watt çekiyor

• Beğen

Ayrıca GTX 460 160 watt çekerken GTX 560 270 watt çekiyor
500 watt psum varda ekran kartımı değiştiresim yok ramlari 16 yapıp işlemciyi ve anakartı yükseltmek mantıklı gibi

GTX 560 se yi besleyebilecek dar boğaz olmicak en iyi işlemci hangisidir AMD taraftarıyım nedense eski işlemcim xeon e5450 memnun değilim 90 ° görüyor ramlerimi anakartımı işlemcimi satıp yenilemek istiyorum sistemimi bütçem şuanlik belli değil iyi bı işlemci bulursam düşünebilirim.

@ARTIK FAN DEĞİLİM @Messinin kranponu @a0p3r hocalarım bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz
Hocam düşük bütçede i5 3470 lga 1155 anakart ve ram alın. Hatta elinizde DDR3 ram var ise almanıza gerek yok. Çünkü elinizdeki ekran kartı çok güçlü bir kart değil.söylediğim işlemci ile rahatlıkla kullanırsınız.

Tam olarak hangi parçalar değişecek ve bütçe nedir?
İ3-8100 alıp kendi işlemci+ anakart + ramlerimi satıp 16 ram li sistem toplasan nasıl olur

Hocam düşük bütçede i5 3470 lga 1155 anakart ve ram alın. Hatta elinizde DDR3 ram var ise almanıza gerek yok. Çünkü elinizdeki ekran kartı çok güçlü bir kart değil.söylediğim işlemci ile rahatlıkla kullanırsınız.
DDR 3 ramlerim

• Beğen
İ3-8100 alıp kendi işlemci+ anakart + ramlerimi satıp 16 ram li sistem toplasan nasıl olur

DDR 3 ramlerim
Devrim gibi değişiklik olur

DDR 3 ramlerim
İ3 8100 güzel olur ama bence onun yerine ya dediğim gibi DDR3 i5 3470 kullan ya da i3 10100f gibi bir şey al.

Bütçen nedir?

Devrim gibi değişiklik olur

İ3 8100 güzel olur ama bence onun yerine ya dediğim gibi DDR3 i5 3470 kullan ya da i3 10100f gibi bir şey al.
10100 düşündüm ama arkadaşlar ekran kartın düşük kalır dedi

Bütçen nedir?
Hocam şuanlik kesin değil bunu satıp 2 el apu veya İşlemci anakart ramleri yükseltmeyi planlıyorum beleşe işlemciyi 95 derece oluyor hocam şuan 70 ° boşta

• Beğen

Hocam şuanlik kesin değil bunu satıp 2 el apu veya İşlemci anakart ramleri yükseltmeyi planlıyorum beleşe işlemciyi 95 derece oluyor hocam şuan 70 ° boşta
Termal macun değişip sat işlemciyi alıcıyla aran bozulmasın

• Beğen

Ekran kartının düşük olması bir problem çıkarmaz.10100f alırsan İleride ekran kartını daha yüksek modellerle değiştirebilirsin ama i3 8100 falan alırsan maximum rx580 falan takarsin daha üstleri ile çok darboğaz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,251
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri