Öyle yap ama sana bir şey söyliyim 2100 lira bütçede 0 olarak alabileceğin en iyisi budur.napalım depolama içinde elimdeki laptopun 120 gb ssd sini çıkarırım
FPS farkı olmaz kiekran kartını asus gtx680 directcu yerine zotac gtx 680 alsam ne kadar fps farkı olur
Sadece ısı farkı olabilri asusunki biraz daha iyi olabilir tam bilmiyorum Asus genelde iyi soğutma anlamındaekran kartını asus gtx680 directcu yerine zotac gtx 680 alsam ne kadar fps farkı olur
Sadece ısı farkı olabilri asusunki biraz daha iyi olabilir tam bilmiyorum Asus genelde iyi soğutma anlamındaekran kartını asus gtx680 directcu yerine zotac gtx 680 alsam ne kadar fps farkı olur
50 liraya değermi bılmıyorumeminseniz zotac 50 TL daha ucuz onu alırım
Ama FPS farkı kesinlikle yok emin olabilirsinizeminseniz zotac 50 TL daha ucuz onu alırım
zotac ı alırım WESTERN DIGITAL Wd Wd2500avvs 250gb 8mb 7200rpm Sata 3.5'' Harddisk (Refurbished) Fiyatı, Yorumları - Trendyol depolama olarak bunu kullanırımFPS farkı olmaz ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ısı farkı olabilri asusunki biraz daha iyi olabilir tam bilmiyorum Asus genelde iyi soğutma anlamında
Sadece ısı farkı olabilri asusunki biraz daha iyi olabilir tam bilmiyorum Asus genelde iyi soğutma anlamında
asusun fanları sıkıntılı yazıyordu zaten bozuğumsu gibiymiş 2. el alıyorum50 liraya değermi bılmıyorum
Ama FPS farkı kesinlikle yok emin olabilirsiniz
O zaman zotacı alınız depolama konusu artık size kalmış.zotac ı alırım WESTERN DIGITAL Wd Wd2500avvs 250gb 8mb 7200rpm Sata 3.5'' Harddisk (Refurbished) Fiyatı, Yorumları - Trendyol depolama olarak bunu kullanırım
asusun fanları sıkıntılı yazıyordu zaten bozuğumsu gibiymiş 2. el alıyorum
Teşekkürler ederim ama vermezler büyük ihtimalle çünkü bilinmeyen bir şey değildi.en iyi cevap seçtim cevabınızı
nasıl becerdiğimi sormayın ama depolamaya 140 tl bütçe ayırmayı becerdim bu sayede tam 3000 tl tutuyor nasıl bu fiyata (parça değişmedim)Teşekkürler ederim ama vermezler büyük ihtimalle çünkü bilinmeyen bir şey değildi.
ram olarak Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com bunu kullancam nasıl bu ramTeşekkürler ederim ama vermezler büyük ihtimalle çünkü bilinmeyen bir şey değildi.
Ekran kartı ile beraber ise bence çok iyinasıl becerdiğimi sormayın ama depolamaya 140 TL bütçe ayırmayı becerdim bu sayede tam 3000 TL tutuyor nasıl bu fiyata (parça değişmedim)
ekran kartı ile beraber tabikide parçaları sayıyorum bazılarının linkini atarım işlemci: i3 10100f anakart:ASUS Prime H410m-f Intel 10.nesil Lga1200 Ddr4 2933mhz M2 Vga Matx Anakart Fiyatı, Yorumları - Trendyol psu:FSP FSP500-60AHBC 500 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) ram:Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) ekran kartı:zotac gtx 680 hdd:https://www.trendyol.com/western-di...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.17.2Ekran kartı ile beraber ise bence çok iyi