Neler Yeni

gtx 680 için en ucuz işlemci xeon gibi

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
nasıl becerdiğimi sormayın ama depolamaya 140 TL bütçe ayırmayı becerdim bu sayede tam 3000 TL tutuyor nasıl bu fiyata :D (parça değişmedim)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ram olarak Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com bunu kullancam nasıl bu ram
Ram iyi tabi ama ramler zaten 2666 MHz de çalısacagı için en uygununu almak daha mantıklı o ram biraz üst seviye ram bence gaming gecesini bekleyin abimede dedim aynısını 16 GB 2×8 ram 600 liraydı çok iyi fiyat değil ama en azından 70 80 lira kar var

Çok iyi bence bu dönemde alınabilecek bilgisayardan aslında PSU daha ucuzdu da ona da zam geldi gerçi herşeye zam geldi anakrt 560 liraydı

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Ram iyi tabi ama ramler zaten 2666 MHz de çalısacagı için en uygununu almak daha mantıklı o ram biraz üst seviye ram bence gaming gecesini bekleyin abimede dedim aynısını 16 GB 2×8 ram 600 liraydı çok iyi fiyat değil ama en azından 70 80 lira kar var

Çok iyi bence bu dönemde alınabilecek bilgisayardan aslında PSU daha ucuzdu da ona da zam geldi gerçi herşeye zam geldi anakrt 560 liraydı
şimdi düzenleyerek yazdığım hdd de 2 tane almayı düşünüyorum kalana 20 tl ekleyip FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) bunumu alsam

bir sorum var ram CL nin kaçlarda olması en normalidir

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
şimdi düzenleyerek yazdığım hdd de 2 tane almayı düşünüyorum kalana 20 TL ekleyip FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) bunumu alsam
PSU olarak onu alın tabi 500w yeter o sisteme zaten

şimdi düzenleyerek yazdığım hdd de 2 tane almayı düşünüyorum kalana 20 TL ekleyip FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com) bunumu alsam

bir sorum var ram CL nin kaçlarda olması en normalidir
Valla o konularda bilgim yok

Ama @RevDeisDou yardımcı olucaktır.

Top Bottom