Neler Yeni

GTX 760 Performans düşüşü

Ebulele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Buğra Şakar
Selamlar millet bende zotac gtx 760 var csde bildiğiniz çoğu kişinin yaptığı ayarları yapınca 250 300 fps arası fps alıyordum tabi win 10 içinden pcyi sıfırlayana kadar. sıfırladıktan sonra dvidia denetim masasından falan yine eski ayarları yaptım driverleri güncelledim fakat csye girdiğimde 70 fps ,çatışmaya başladığımda ise 20 30 fpslere kadar düşüyor ve bu durum moralimi çok bozdu araştırdım fakat bir şey bulamadım bunun nedeni ne olabilir sizce?

Ebulele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Buğra Şakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver'larını nerden güncelledin?
Driver boosterden ve geforce experienceden güncelledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 ayda bir format atarım hiç böyle bir şey olmazdı ve 3. kez win 10 içinden sıfırlamam bu ,ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

he birde csye girince 100 dereceye kadar çıkmışlığı var ekran kartı sıcaklığının :d

ilkayefe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
İlkay Efe
Driver boosterden ve geforce experienceden güncelledim

6 ayda bir format atarım hiç böyle bir şey olmazdı ve 3. kez win 10 içinden sıfırlamam bu ,ilk defa böyle birşeyle karşılaştım

he birde csye girince 100 dereceye kadar çıkmışlığı var ekran kartı sıcaklığının :d
Driver booster allah bilir hangi driveri kurdu, aşağıda verdiğim linkteki adımları uygulayıp driveri kökünden silmen ve sonra orijinal driveri nvidia'nın sitesinden indirmen gerekiyor. Driver güncelleyici programlar saçma sapan kaynaklardan kurar ve bu sorunu yaşatır, bir daha kullanmamanı öneririm.
Driver: https://www.Nvidia.com.tr/drivers
Video:

Ebulele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Buğra Şakar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver booster allah bilir hangi driveri kurdu, aşağıda verdiğim linkteki adımları uygulayıp driveri kökünden silmen ve sonra orijinal driveri Nvidia'nın sitesinden indirmen gerekiyor. Driver güncelleyici programlar saçma sapan kaynaklardan kurar ve bu sorunu yaşatır, bir daha kullanmamanı öneririm.
Driver: https://www.Nvidia.com.tr/drivers
Video:
teşekkür ederim

Top Bottom