ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
Merhaba arkadaşlar furmark test listesinde ekran kartı puanlamalarına bakarken buna denk geldim bu kartın 1080p de bu kadar yüksek puan alması imkansız
Yani uyarı değil, senin ekran kartın zaten iyi sen 1080p yap gibi bişey dedi720p için iyi ama uyarı vermesi normal değil
O zaman ekran kartını sıvı nitrojen ile soğutup oc yapmışlardırha yok hocam bilgileri pc den otomatik kendisi alıyor sistem üzerinde oynama yapılamaz
ama belki işlemci ve ekran kartına oc yapmıştır diyecem ama böyle bir performans için oc bile yetemez
neyMerhaba arkadaşlar furmark test listesinde ekran kartı puanlamalarına bakarken buna denk geldim bu kartın 1080p de bu kadar yüksek puan alması imkansız
Sonra 1440x900 de yaptım 8 dk boyunca 73 ü geçmedi dümdüz bir çizgi vardı altta.720p için iyi ama uyarı vermesi normal değil
Evet biliyorum, testi yaparken 1080p monitörüm olmadığı için 1080p yapamadım ama bu değerler de iyidir herhalde.alt daki çizgi dereceyi gösteriyor kartınız 73 dereceye kadar ulaşmış demek tek fanlı 570 için güzel değer