Yardım GTX 970 EKRAN KARTIM BOZULDU

qeys

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle herkese merhaba yaklaşık 4 gün önce kasa çalışıyorken anakarta yanlışlıkla elim değdi ama neresine değdiği konusunda emin değilim karanlıktı. Ertesi gün pc yi açtığımda normal şekilde kullandım bir sorun yok gibiydi ancak bir oyun testi yapayım dediğimde performans yerlerde sürünüyor lol de bile 25 fps civarı fps veriyor. Ekran kartı kullanı asla ama asla 35 üstüne çıkmıyor OCCT üzerinden 3D adaptive testi yaptığımda ise 3 sn sonunda 3d adaptive code:-1 hatası alıyorum. Sorunum ne olabilir. Ekran kartı driverlarını komple DDU İle sildim tekrar kurdum. Oyun dışında PC de hiçbir performans kaybı yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

belki de hakikaten bozulmuş olabilir 2 yıl önce bende asus 780ti vardı mavi ekran verdiriyordu değiştirdim bütün problemlerim çözüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

düşük fps konuısunda windows güç seçeneklerinden yüksek performansa aldığına emin ol. bir benzeri nvidia denetim masasında da var

• Beğen
Reaksiyonlar: qeys
En temizi tüm bileşenleri ve kabloları tek tek sök yeniden takx CPU da dahil. Sorun GPU kaynaklı olsa da PCI hatları bile CPU ya bağlı. Hatta bios da sıfırlayabilirsin, donanımsal bir sorun yoksa sorunun çözülmesi lazım.

• Beğen
Reaksiyonlar: qeys
Geri