Kartın tam modeli nedir? Değerler iyi duruyor.Dostlar 1500 TL'ye GTX 970 alacağım. Furmark testi aşağıda sizce nasıl alınabilir mi ?
Hocam EVGA GTX 970 4GB DDR5 olarak yazıyor . Sahibinden param güvende ile alacağım alınır mı sizce ?Kartın tam modeli nedir? Değerler iyi duruyor.
Hocam baya araştırdım ama 1500 bandına ancak bu var birde o ekran kartını alırsam sağlam işlemci gerekecek fakat benim toplam bütçem 5k . Ekran kartına 1.5k verebilirim maksimum daha param güvende ücreti de var.Test sonucu normal de o paraya gel sana RX 580 8GB falan alalım.
Hangi şehirdesin?Hocam baya araştırdım ama 1500 bandına ancak bu var birde o ekran kartını alırsam sağlam işlemci gerekecek fakat benim toplam bütçem 5k . Ekran kartına 1.5k verebilirim maksimum daha param güvende ücreti de var.
Kahramanmaraştayım hocamHangi şehirdesin?
Face te havale yapınca kartı yollayacak güvenilir insanlar var param güvende ücreti ödemeden de alabilirsin. 10-14 gün de test garantisi veriyorlar.Kahramanmaraştayım hocam
Nitelikli DolandırıcılarFace te havale yapınca kartı yollayacak güvenilir insanlar var param güvende ücreti ödemeden de alabilirsin. 10-14 gün de test garantisi veriyorlar.
Nasıl güveneceğim deme 30-40k havale yapıp kart alanlar var o kadar güvenilir satıcılar bunlar
Yok la ne niteliği adam sırf bu işle geçimini sağlıyor yılların satıcısı.Nitelikli Dolandırıcılar
Vadda , Kaldımı Böyle İnsanlarYok la ne niteliği adam sırf bu işle geçimini sağlıyor yılların satıcısı.
Gari iade de alıyor uzaktan destek de veriyor.
Geçen arkadaş RX 570 aldı minnig BIOS varmış kartta hata veriyordu, uzaktan bağlanıp 15 dakikada normale çevirdi.