Zıncıraklı yılan
80+ Bronze
980ti yi kaça buldunuz hangi marka modelin acebaAl sat yapıyorum ben pc parçalarında alıcı çıktığında satacağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum
980ti yi kaça buldunuz hangi marka modelin acebaAl sat yapıyorum ben pc parçalarında alıcı çıktığında satacağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum
Anladın mı şimdi HDMI'dan güç almayıp prizden aldığını?Arkadaşlar 2.monitörümü bağladığımda bilgisayarım neden daha fazla watt harcıyor. Nedenini lütfen açıklar mısınız bilgileneyim?
arkadaş az daha evdeki elektrikli süpürge bile psu dan çekiyor diyecekti de çok uçmayım dedi herhaldeAnladın mı şimdi HDMI'dan güç almayıp prizden aldığını?
@asertyu Evet. Yıllar önce arkadaşım değerleri ölçmüştü. Kendisinin bu işlere merakı vardı. Ölçme aleti ile ölçmüştü. Tam olarak kaç watt çektiğini hatırlamıyorum ama ben bir ekranda oynarken abim 2.ekranda render işleriyle uğraşıyordu. O zamanlar psu ile ilgili meraklarımız vardı. 2.monitörün kablosunu çıkardığımızda değerler 8-12 civarı bir şey düşmüştü. Ben bu forumda öğrenmeye ve öğrendiklerimi öğretmeye çalışıyorum. @everyone Aşağılayıcı tavırlarınız hiç yakışmıyor.2. monitörünüzü bağladığınızda 1 monitörden oyun oynarken diğerinden başka bir işlem yapıyor musunuz?
bence en az 600 ortalama ise 650 yeterli olacaktırArkadaşlar Merhaba 980ti ekran kartı alacağım 500w 80plus psu 36 amper güç çıkışlı power var fakat ekran kartının tdp değeri 250w forumlara baktığımda bir kısım yeter diyor bir kısım yetmez diyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
İ3 10100 işlemci
16gb ram corsair vengeance rgb pro ram
2tb hardisk
H410m anakart
Al sat yapıyorum ben pc parçalarında alıcı çıktığında satacağım ama ne zaman çıkar bilmiyorum
Mantıken yeter. Ama 550w alsanız daha iyi. Sorun olmasın derseniz 600w alın.Arkadaşlar Merhaba 980ti ekran kartı alacağım 500w 80plus psu 36 amper güç çıkışlı power var fakat ekran kartının tdp değeri 250w forumlara baktığımda bir kısım yeter diyor bir kısım yetmez diyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
İ3 10100 işlemci
2tb hardisk
H410m anakart
Yeter diye düşünüyorum 12v kanalından kaç watt veriyor? Bu arada mining için RX 580 ve RX 590 ı bir 150 biri 175 watt TDP ye sahip 500 watt fsp hydro k ile kullanıyorum sistemde kapanmalar vs hiç yaşamadım yetiyor.Arkadaşlar Merhaba 980ti ekran kartı alacağım 500w 80plus psu 36 amper güç çıkışlı power var fakat ekran kartının tdp değeri 250w forumlara baktığımda bir kısım yeter diyor bir kısım yetmez diyor yardımcı olabilecek arkadaş varmı ?
İ3 10100 işlemci
2tb hardisk
H410m anakart
O fazla güç harcamasının sebebi bu işte, monitörle alakası yok yani. Ekran kartının daha fazla yorulmasıyla alakası var.ben bir ekranda oynarken abim 2.ekranda render işleriyle uğraşıyordu
Sizin tavrınız hakkında yorum yapmadım yanlış anladınız. O kişi kendini biliyor. Etiketlemek yerine @everyone yaptım. Ayrıca emoji koymadığım için aşırı ciddi gözükmüşüm. Öyle bir tavrım yok emoji pek kullanmıyorum. Gerginlik için özür dilerimO fazla güç harcamasının sebebi bu işte, monitörle alakası yok yani. Ekran kartının daha fazla yorulmasıyla alakası var.
Alaycı tavır falan değil, kendinizden çok emin konuşmanız hoşuma gitmediği için böyle bir yaklaşımda bulundum.
12v 36 amper 432w veriyor hocamYeter diye düşünüyorum 12v kanalından kaç watt veriyor? Bu arada mining için RX 580 ve RX 590 ı bir 150 biri 175 watt TDP ye sahip 500 watt fsp hydro k ile kullanıyorum sistemde kapanmalar vs hiç yaşamadım yetiyor.
bence en az 600 ortalama ise 650 yeterli olacaktır